Yardım Martysama 5.8 Hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 20
  • Gösterim Gösterim 482
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

okan4141

D E L I
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Arkadaşlar

Aranızda hiç martysama 5.8 ile oyun açan oldu mu?
Martysama 5.8'de item koybolma gibi problem varmış bu konu hakkında bir fikre sahip misiniz veya bunu canlı olarak yaşadınız mı?

Teşekkürler.​

1 haftadır 20-30 online ile test server açıktı öyle bi sıkıntı yaşamadım şükür ama diğer forumda vps kaynaklı bu tarz bişey görmüştüm

4 aydır sunucuda calısıyorum herhangi bir sorun yasamadım bu konuda
şöyle tavsiye verebilirim

g_stClientVersion
server ve client taraflı değiştirmen
yine aynı şekilde
v_dbPort
bunuda kendine göre düzenlemen yoksa dandik korulmalı sunucularda en küçük bi saldırıda bile hemen files unkown packet hatası atıyor
bunu 1e1 kendim test ettim.

yaklaşık 1 aydır sunucuda test ediyor sürekli yeni güncelleme felan getiriyoruz ama item kaybolma felan yok okanım

Merhaba Arkadaşlar

Aranızda hiç martysama 5.8 ile oyun açan oldu mu?
Martysama 5.8'de item koybolma gibi problem varmış bu konu hakkında bir fikre sahip misiniz veya bunu canlı olarak yaşadınız mı?

Teşekkürler.​
ilk elime geçtiğinden beridir test etmişliğim oldu daha warez olmamıştı dosyalar herhangi bir item kaybına rastlamadım

Martysama 5.8 cok yeni çalışma yapmış genel olarak herşeyini değiştirmiş 5.4 en sağlıklısı görüşüm.
bence birisi bu sebepten ötürü doğru düzenleyememiş filesi hata alınca da filese yüklenmiş yoksa kaymak gibi akıyo files okanım rahat ol

1 tane acıpta para kazandıgın oyunun yok bir başarın yok files ekle değiştir bir gün benim seviyemde olursan eğer o zaman seni ciddiye alacağım dostum
sana laf etmedim ki sen öyle bir yorum attığın için attığın yorumdan örnek verdim üstüne alınacağın bir durum yok

Geri