Yardım Martysama v5.8 Files kurulumu hakkında

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Snitch65

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba arkadaşlar Martysama v5.8 Files buldum bunu nasıl çalıştıracağıma dair hiç bilgim yok acaba yardımcı olur musunuz firmalardan sunucu mu kiralamalıyım başka sunucu mu bulmalıyım pek anlayamadım bu sunucu kurma işlerini öğrenmek istiyorum ama neye baksam farklı oluyor hep yanlış şeylere bakıp kafamı karıştırıyorum sürekli nereden başlamalıyım bu dosyayı kurmaya klasörde 2 adet dosya var ancak ne işe yaradıklarını tabii ki bilmiyorum anlatabilecek varsa gerçekten çok mutlu olurum

bu ilettiğim dosyanın ismi Martysama Last Version with Ikarus Offline Shop Last Version ULTIMATE
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

bu görselde epack32 adlı klasörün içi
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

dosyaların içinden görsel isterseniz iletirim

Kardesim bu tur olaylar anlatılacak durum degil uzun konular fakat soyle soyluyebilirim bu konula ilgili bilgin yoksa arastırma icine gir wideolar izle mmo tutkunlarina ait bir cok egitim wideoları var izle hefesini kırmak istemem sana yarın kurayım filesi onemli degil ama kurduktan sonra onemli olan arastırmak sen bir agacın govdesini bilmeden icine girsen hemen bulanırsın bu nedenle sana yardimci olmaktan mutluluk duyarım dedigim gibi filesin olması onemli degil onemli olan gövdeyi bilmek az cok bu nedenle onuda sen arastirıp bakacaksın ogreneceksin zamanla saygılarımla

Videoları izlemeni tavsiye ederim. Forumda mevcut, benim çektiğim videolarda var. İzle yap, boz , tekrar yap bu işi bu şekilde öğrenirsin.

Geri