orjinalinde esinti var bunda esinti yok. fark ederseniz her çim vb. oynamıyor. ilk versiyonunda esinti modu yok yani ilk modu geliştirilmiş versiyonu bu zenaris veya ele geçen ilk versiyon.
birde bilenen hataları neler tespit edenler hataları belirtirse en azından kullanacak olan arkadaşlara yardımcı olur. ek grdüğünüz gibi kaymalar mevcut.. oyun senecekleri tam çalışmıyor. haritanın bazı noktalarında su altıda gibi oluyor. mapslar ölü ışınlanınca oyundan atıyor. locale_game içeriği ve diğer dil dosyaları eksik ve eksiklikler var shop sisteminde eksikler var bazen craks a boyuyor. bu sadece göz boyama yani zenaris tahrip edilip paylaşılmıştı bu da daha kötü tahrip edilip paylaşılmış.. @hasanmacit
orjinal ise ben bu özellikleri göremiyorum.. maalesef aşagıdaki özelliklere uyan ksıımlar göremiyorum eger yanlışım varsa düzeltin bizzat orjinal üründen aldım aşagıdaki yazıyı discordtan
v1.0.6
Önceki sürümdeki tüm güncellemeleri içerecek, ayrıca:
Oyun içi etkileşim özelliğine sahip yeni, kullanımı kolay bir Çim Sistemi tanıtıyoruz!
Rüzgar, çim yapraklarıyla etkileşime girecek.
Ana karakter çimle etkileşime girecek ve üzerine basıldığında çimin bükülmesine neden olacak.
Çim gölge oluşturacak ve oyun içindeki gölgeler ve aydınlatma da dahil olmak üzere çevreyle tam olarak etkileşime girecek.
Çim görüntüleme mesafesini ayarlayabilirsiniz.
Çim yoğunluğunu ayarlayarak kalınlığını belirleyebilirsiniz.
Çim yüksekliğini ayarlayabilirsiniz.
Çim dokusu, internetten basit bir çim görüntüsü kullanılarak kolayca değiştirilebilir, böylece çimin ne kadar gerçekçi veya stilize göründüğünü ayarlayabilirsiniz.
Her harita farklı bir çim dokusuna sahip olabilir, böylece farklı haritaların benzersiz çimleri olabilir.
Çiçekler de dahil olmak üzere birden fazla çim dokusunu birleştirerek rastgele oluşturabilirsiniz.
Daha doğal bir görünüm için, tamamen tekdüzelikten kaçınarak, çim rastgele yüksekliklerde oluşturulabilir.
Performans, çim yoğunluğuna, görüntüleme mesafesine ve gölgelerle etkileşime bağlı olarak önemli ölçüde etkilenmez.
Oyun ayarlarından çimlerin görünümü gerçek zamanlı olarak açılıp kapatılabilir.
Ayarlanabilir Detaylar (Kayan Değerlerle):
Rüzgar Şiddeti: Rüzgarın ne kadar güçlü estiğini kontrol eder.
Çim Yoğunluğu: Oluşturulan çimin ne kadar kalın olduğunu kontrol eder.
Render Mesafesi: Çimin ne kadar uzakta render edildiğini kontrol eder.
Çim Yüksekliği: Çimin yüksekliğini kontrol eder.
Çim Rengi: Işık altında çimin ne kadar canlı olduğunu kontrol eder.
Çim Üzerindeki Gölge Rengi: Çim üzerindeki gölgelerin ne kadar koyu olduğunu kontrol eder.
Rastgele Diğer Çim: Ana çimin yanında diğer çim türlerinin ne sıklıkla görüneceğini kontrol eder.