Marty 5.8 | Jettyx 1.0.6 Graphics

• Konuyu açan Konuyu açan ScriptMan1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 47
  • Gösterim Gösterim 3K
Orjinal Jettyx hocam ancak bu bir çok kişinin eline düştüğünden dolayı jettyx ya uyguna veriyordur yada el altından satılıyordur fiyatlara. Zaten eski sürüm bunun üzerine tonla güncelleme getirdi diye biliyorum.
matysama 5.8 e montajsız hali elinde olan var mı acaba ? veya suan bu filesin sorunlarının listesini bilen bakan ? elveda 150 euro demişlerde jettxy grafik sistemini tam olarak sökmeye başaran kimse yokkki yani marysama5.8 bu filesle kullanılabilir sanırım.

sonradan ekleme

O kadar uğraştım oyna girdim sıkıntı büyük. sistemlerde hasarlar var mapslarda sorunlar var. deniz efetkleme güzel degil. bazı mapslarda oyundan atıyor. kısacası birisi sanırım gene reklam peşinde tavsiyem ben indirdim gördüm indirmeye degmez. sorunun arkası önü kesilmemesinin bir yanında 1.6 düzgünde çalışmıyor. üstelik orjinal 1.6 da degil. forumda el altı gezen geliştiriciler tarafından ellenen 1.6 orjinal degil bu bilginize.. yani jextty e dokunmaz bunun paylaşılması :D ..Orjinali bunu görsel selam dahi vermez. jextty adidas ile bu adindas olur ancak :D 1.6 ıbırak ilk çıkan versiyonun bile yanından geçemez.

Son düzenleme:
Does anyone have the unedited version of Marysama 5.8? Or does anyone know the list of problems with this file? They said goodbye to 150 euros, but nobody has managed to completely disassemble the Jettxy graphics system, so I think Marysama 5.8 can be used with this file.

later addition

I tried so hard to play, but the problems are huge. There are system issues, map problems, and the sea effects aren't great. Some maps crash the game. In short, it seems someone is after another advertisement. My advice is, I downloaded it and saw it, it's not worth downloading. Besides the endless problems, version 1.6 doesn't even work properly. And it's not even the original 1.6. This 1.6, tampered with by developers circulating on the forum, isn't the original, just so you know. So, Jextty won't touch this :D ; the original wouldn't even visually greet it. Jextty is like Adidas, but this is just Adidas; :D 1.6 can't even come close to the first version released.
Evet, çok doğru görmüşsün; bu orijinal jettyx 1.0.6 grafikleri değil... İçinde optimizasyon gerektiren çok fazla hata barındırıyor.

Temel v1 jettyx grafikleri üzerine ChatGPT kullanılarak yazılmış/tamamlanmış. Kodlardaki yorum satırlarına herkes dikkatlice bakarsa GPT işi olduğunu anlar... Sunucular arasında biraz gezindim ve Nidavelir gözüme çarptı... Muhtemelen sunucu ya kapandı ya da bilmiyorum...

Ama bu kesinlikle onların projesi ve v1 versiyonu... Çünkü o otomatik çim efekti, su yansıması ve daha sayabileceğim pek çok şey orada görülüyor. Ama projenin bitmiş son halini herkese açık paylaşacak kadar aptal olmazdı herhalde.. xD Ayrıca Nidavelir ayar panellerinin ve diğer şeylerin paylaşılması garip değil mi? :D

Paylaşan kişi hakkında bilinen şu ki; o bir Macar ve oldukça toksik bir topluluğun üyesi, ilgi çekmeyi seviyor çünkü ilgi açlığı var... Ama bu başka bir konu... O yüzden bunlara karşı dikkatli olun...

Ben bunu bir Mainline client src'sine ekledim ve evet hatalarla karşılaştım :D Ama düzeltilemeyecek şeyler değil... Optimize edilemeyecek şeyler değil.

Evet, çok doğru görmüşsün; bu orijinal jettyx 1.0.6 grafikleri değil... İçinde optimizasyon gerektiren çok fazla hata barındırıyor.

Temel v1 jettyx grafikleri üzerine ChatGPT kullanılarak yazılmış/tamamlanmış. Kodlardaki yorum satırlarına herkes dikkatlice bakarsa GPT işi olduğunu anlar... Sunucular arasında biraz gezindim ve Nidavelir gözüme çarptı... Muhtemelen sunucu ya kapandı ya da bilmiyorum...

Ama bu kesinlikle onların projesi ve v1 versiyonu... Çünkü o otomatik çim efekti, su yansıması ve daha sayabileceğim pek çok şey orada görülüyor. Ama projenin bitmiş son halini herkese açık paylaşacak kadar aptal olmazdı herhalde.. xD Ayrıca Nidavelir ayar panellerinin ve diğer şeylerin paylaşılması garip değil mi? :D

Paylaşan kişi hakkında bilinen şu ki; o bir Macar ve oldukça toksik bir topluluğun üyesi, ilgi çekmeyi seviyor çünkü ilgi açlığı var... Ama bu başka bir konu... O yüzden bunlara karşı dikkatli olun...

Ben bunu bir Mainline client src'sine ekledim ve evet hatalarla karşılaştım :D Ama düzeltilemeyecek şeyler değil... Optimize edilemeyecek şeyler değil.
Jetty zaten AI'a yazdırıyor kodlarını ve kod düzeni berbat bir adam.

1770546293971.webp

Jetty is already having the AI write his code, and he's a terrible code editor.

29003 eklentisini görüntüle

Jetty is already having the AI write his code, and he's a terrible code editor.

29003 eklentisini görüntüle
Yazdıklarımı yorumlayabilseydin; bunun bir Jettyx v1 olduğunu, Jettyx yapımı 1.0.6 grafikleri olmadığını ve GPT tarafından 'kopyalandığını' sen de görürdün...

Valla ben bunu bayağı bir GPT kodu olarak görüyorum : ) İçinde çok fazla çok dilli yorum satırı var :D Orijinal Jettyx kodlarında ise hiç yorum satırı yoktur..Ama aslında çok da umurumda değil, sadece gözlemimi yazdım :)
orjinal jettix kodunda da var adam zaten ai ile yazıyo.

Geri