- Mesaj
- 801
- Çözümler
- 61
- Beğeni
- 857
- Puan
- 950
- Ticaret Puanı
- 4
Ne öneriyorsun? Çok opsiyonel birşey düşünmüyorum fikirlere açığım.Daha official tarza yakın offline shop eklenmesi daha iyi olur.
Ne öneriyorsun? Çok opsiyonel birşey düşünmüyorum fikirlere açığım.Daha official tarza yakın offline shop eklenmesi daha iyi olur.
arama düşünmüyorsan aslında şu rakancitonun shopu kullanabilirsin guisine el atıp. ama bence sakın ekleyip güzelim yapıyı bozma. arama düşünüyorsan da sonitex.Ne öneriyorsun? Çok opsiyonel birşey düşünmüyorum fikirlere açığım.
Official arama camı az uğraşıp uyarlanabilir bence her offshopa.arama düşünmüyorsan aslında şu rakancitonun shopu kullanabilirsin guisine el atıp. ama bence sakın ekleyip güzelim yapıyı bozma. arama düşünüyorsan da sonitex.
zamanında çok denedik olmadıOfficial arama camı az uğraşıp uyarlanabilir bence her offshopa.
istiyosan sen denebana soni deme hasan, great diyorum sanaaa :OOOOOOarama düşünmüyorsan aslında şu rakancitonun shopu kullanabilirsin guisine el atıp. ama bence sakın ekleyip güzelim yapıyı bozma. arama düşünüyorsan da sonitex.
sonitex paylaşıldı burada bu arada anlatımlı onu ekle istiyorsan direkt burakcım rahat rahat eklersinbana soni deme hasan, great diyorum sanaaa :OOOOOO
olum ekledik ya zaten kaldırdım sonrasonitex paylaşıldı burada bu arada anlatımlı onu ekle istiyorsan direkt burakcım rahat rahat eklersin
bidaha ekle nolcakolum ekledik ya zaten kaldırdım sonra

Nerde paylaşıldı basic olan mısonitex paylaşıldı burada bu arada anlatımlı onu ekle istiyorsan direkt burakcım rahat rahat eklersin

Aklıma gelmiyor ki gelse güzel shop elime geçse kullanacamNe öneriyorsun? Çok opsiyonel birşey düşünmüyorum fikirlere açığım.

evet basic bu forumda paylaşıldı araştır görürsün. premium warezde zatenNerde paylaşıldı basic olan mı![]()
Offline shop olmadan da olmaz.ben şaka yapıyordum tabiiki. offline shop eklenmemesi daha iyi olur. yoksa oldschool yerine 1-120 yapsın niye uğraşıyor bu kadar.

Link atsana yaevet basic bu forumda paylaşıldı araştır görürsün. premium warezde zaten
Ama ne kadar sorunsuz.ilk açıldığında yoktu. gayet güzel de oluyodu valla. daha 2 sene oldu trye geleli bu meretOffline shop olmadan da olmaz.![]()

Sonitex Basic Offline ShopOffline shop olmadan da olmaz.
Link atsana yaAma ne kadar sorunsuz.
Evet trye yeni geldi de oyuncular istiyor ya.ilk açıldığında yoktu. gayet güzel de oluyodu valla. daha 2 sene oldu trye geleli bu meret
Sonitex Basic Offline Shop
bendeki premiumuEvet trye yeni geldi de oyuncular istiyor ya.
Bu arada bunuda uyarlama yapmak lazım . K envantere zart zurta kullanılır mı sence? Sende ki farklı herhalde.
Günlük devam etsin de ne yaptığın önemli değil, beğeniriz.Ne yaptığımı bilmiyorum
![]()
Ufak bir de önerim var şu unique eşyaların takıldığı slotlar (ayakkabı yanı) eski stil hafif yukarıda olsa daha hoş olur gibi.