- Ticaret Puanı
- 0
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
offline shop değilmi ticaret camı mı ?direkt shop sandım yav aklım gittiydi
eklemeli olarak shop sandım yaoffline shop değilmi ticaret camı mı ?
aaa filesmiş dur indirip sökeyim
sorun değil söker paylaşırız jsjsjsjeklemeli olarak shop sandım ya
iyi bekliyorum ona göresorun değil söker paylaşırız jsjsjsj
bakayım bi neden olmasıniyi bekliyorum ona göre
Alt yapı için kullanılan files içinde shop var sadece bildiğim kadarıylafilesda farklı sistemler varmı yoksa sadece shopmu var
ben söküp kullanmıştım eyvallahsökebilene helal olsun orjinal sonitex var elimde definesiz yerleri var bide normal pazar üstüne giydirme
files altyapı olarak kullanılabilirmi her hangi bir sorunu varmı bilginiz varmı acababen söküp kullanmıştım eyvallah
neden bu kadar korktun? warezdeki 5.7yi indir dosyaları karşılaştır zaten sadece offshop + 1-2 sistem varsökebilene helal olsun orjinal sonitex var elimde definesiz yerleri var bide normal pazar üstüne giydirme
kanka sende orjinal 5.8 le sonitex var zaten orhan vermiştiben söküp kullanmıştım eyvallah
basic premium ve birkaç seçeneği daha var. paylaşılanı da inceledim zamanında sök gör dene bakalım ayrıca korkacağım birşey varmı sence bütün dosyalar her geçen gün varez oluyor zaten.neden bu kadar korktun? warezdeki 5.7yi indir dosyaları karşılaştır zaten sadece offshop + 1-2 sistem var
orhanın verdiği basic. bu basic değil istiyosan kodları atimkanka sende orjinal 5.8 le sonitex var zaten orhan vermişti
kanka sende orjinal 5.8 le sonitex var zaten orhan vermişti