Server Files 1-120 Abra2 Server Files

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
/dev/null > Depend
gmake: *** [Makefile:100: dep] Error 127

Bu hatayi almaktayim nasil cozebilirim

• güncelleme1 14.02.2020
Filesin bu halinde bineğin üstündeyken reboot atarsanız buglanıyorduk. Linkteki dosyayı /usr/src/gamesource/Server/game/src dizinine sürükleyip değiştirin. Ardından game build edin. Sorun çözülecektir.

Link kırık

1603814024933.webp

5 değil mi ? giriyorum olmuyor.
Bilmiyorum kendin değiştirebilirsin navicat şifresini bu kodları tek tek yapıştır şifre yazan kısım belli
Navicat şifre değiştirme kodu:
Genişlet Daralt Kopyala
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop

mysqld_safe --skip-grant-tables &

mysql -u root

use mysql;

update user set password=PASSWORD("123456789") where User='root';

flush privileges;

quit

/usr/local/etc/rc.d/mysql-server start

link kırık yenilerseniz sevinirim güzel konu.
ekte binek.rar var, onu göremiyorsanız buradan indirin.
elimde konu düzenleme yetkisi olmadigi icin konuyu düzenleyemiyorum.
fixin yapildigi dosya o mu bilmiyorum konuyu açalı çok oldu. kaynak dosyalarindaki dosya ile indirdiğin binek.rar içerisindeki dosyanın kodlarını difference check ile kontrol edin. farklı ise indirdiğin binek.rar fixlenmiş halidir.

Dosya Eklentileri

Winscp'yi açıp;
cd /usr/game/share/bin dizinine gidip
game ve db dosyalarına sağ tıklayıp izinlerine 777 veriyoruz.

game var ama db yok :)

Son düzenleme:
reis eline sağlık ancak gmake clean kodları çalışmıyor
Merhaba @romero5403 build ederken bende sıkıntı yaşıyordum. Sebebi gcc4.9 paketin kurulu olmaması.

:mmt-virus-tarama-sonuclari:

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

:mmt-indir:

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

gcc-4.9-20130804.tar.bz2 adında bir dosya olacak bu dosyayı rar'dan çıkartmadan direkt olarak " /usr/ports/distfiles " Dizinine atıyoruz.
cd /usr/ports/lang/gcc49/ && make install clean
Bu komutu girdikten ortalama 30 saniye - 3 dakika arasında mavi bir ekran gelecek bu ekrana tamam deyip devam edeceğiz ve kurulum başlamıştır. Kurulum ortalama 2 - 3 saat civarında sürecektir bu süreçte putty'i kapatmayınız.

Bende kanallar Bende kanallar acılmadı connectıon refused hatası veriyor usr/game den configleri uyarladım fakat acamadım db syser dokumu 8mb oldugu için sitede paylasılmıyor game syserr asagıdadır. Connectıon refused hatası veriyor usr/game den configleri uyarladım fakat acamadım...

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
SYSERR: Feb 15 01:22:15.469425 :: pid_init:
Start of pid: 1023

SYSERR: Feb 15 01:22:15.469466 :: LoadSetting: [INIT_FORKED] Do not open file (locale/germany/forkedmapindex.txt)

Aynı hatayı alıyorum. dev ve game tekrar kurmak işe yaramadı. Yardımcı olabilecek var mı?

Denediklerim:
-Navicat ile tablolara Quick Repair yapıldı (bazıları hata verdi)
-dev ve game tekrar kuruldu
-locale dizinindeki turkey kopyalandı, kopyanın adı germany yapıldı
-mysql baştan kuruldu, ilk kurulumda olduğu gibi "yanlış şifre" hatası alındı, mt2 kullanıcısının şifresi mt2!@#! olarak değiştirildi.

ÇÖZÜM:
Öncelikle yaptığım hatayı belirteyim: mysql.tgz dosyasını yanlış dizine atmışım. Çözüm de doğru yere atarak kurmak. Sunucuyu baştan kurdum, sorun kalmadı.

Son düzenleme:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri