Hilecinin Hilesini OTO AV Yaptım

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 18
  • Gösterim Gösterim 505

Tengrist

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Hile bölümünde gezerken gördüm kodları sonra bir iki düzenledim F9 ile açılmasını da ekledim. Yandaki button gözümü alıyor direkt F9 a çekerim hazır bulunsun maksadıyla.

Arkadaşlar çeşitli oto avları denedim(src tabanlı olan) eski fileslarda ama en çok hoşuma giden bu oldu, guisi falan dandik direkt hilecinin gui'sini kullandım içinde özelleştirilecek fonksiyonlar var, kodda tonca tab hatası aldım sonra düzelttim. Gerçekten sarıyor, vslik sunucu olacağı için aynı metine ks atma gibi olayları fixlemeyi pek düşünmüyorum fakat aklımda çözüm önerileri var metinin +- 20 birim çevresinde adam varsa farklı bir metine ışınlan condition'ınını ekleyebilirim başka da bir çözüm gelmedi aklıma.
Oto skill'i hava ve şu suranın kara kılıcına uyumlu yazmış bence yeter de artar.

Hile bölümünde gezerken gördüm kodları sonra bir iki düzenledim F9 ile açılmasını da ekledim. Yandaki button gözümü alıyor direkt F9 a çekerim hazır bulunsun maksadıyla.

Arkadaşlar çeşitli oto avları denedim(src tabanlı olan) eski fileslarda ama en çok hoşuma giden bu oldu, guisi falan dandik direkt hilecinin gui'sini kullandım içinde özelleştirilecek fonksiyonlar var, kodda tonca tab hatası aldım sonra düzelttim. Gerçekten sarıyor, vslik sunucu olacağı için aynı metine ks atma gibi olayları fixlemeyi pek düşünmüyorum fakat aklımda çözüm önerileri var metinin +- 20 birim çevresinde adam varsa farklı bir metine ışınlan condition'ınını ekleyebilirim başka da bir çözüm gelmedi aklıma.
Oto skill'i hava ve şu suranın kara kılıcına uyumlu yazmış bence yeter de artar.

Baya başarılı duruyor eline sağlıkta hile korumalı sunucuda test ettin ki peki hocam ?

İnanılmaz :D Oto skill bile var hocam elinize sağlık ahahahaha muhtemelen metin hedeflemeleri mevcut oto avlardan bile iyi olabilir :D

Aynı GF gibi hilelere çözüm için OTO AV getirmek gibi hocam ellerinize kollarınıza sağlık. Official sistemlerin hastasıyım ancak buda aşırı hoşuma gitti gerçekten güzel bir paylaşım.
7x gibi durumlara da kontrol yazmayı düşünüyorum hocam bakalım,, 30 dkdır farmda çar daha clientta atma gibi bir problem yaşamadım 2015ten kalma pcde

Gui konusunda basit aslında
Bir kaç tavsiye olarak
1. - Skill adı yerine skill iconları gösterilebilir. (Grid slot içerisinde)
2. - İtem kullanma için belirli itemleri kullandırtmak istiyorsan bunları da icon olarak envanterindeki adetleri ile birlikte gösterebilirsin.
3. - Çok fazla işlev butonu yerine bazı özellikleri birleştirerek daha kısa ve anlaşılır yapabilirsin.
4. - Işınlanma evet farklılık olmuş ama ışınlanma yerine normal otomatik av mantığında yapabilirsin (Buna ek eğer 1 kişi 1 hedefe vurduysa diğer oyuncular bunu kesilebilir bir mob değil de npc gibi görürse tren yapmanın önüne geçersin)
5. - Rota seçme yerine dracarys da olduğu gibi belli bir kareyi hedefleyerek o kare içerisinde farm yaptırabilirsin.
Ama genel olarak gayet başarılı olmuş diyebilirim farklı ve hoş olmuş emeğine sağlık :)

Piyasada ki tüm otoavlı oyunların otoavlarindan kaliteli olduğuna eminim.
Çoğu botun oto avı oyunlardan kaliteli çalışıyor çünkü yapımcıların tek odağı bu

--------Güncelleme-------------------------------------------
Artık savaşçı oto skill kullanırken öfkeyi de yakıyor:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Yapılacaklar:
Oto Skill buttonu Oto Buff Skill ve Oto Hasar Skill olarak 2'ye ayrılacak buff skilleri hava kılıcı, öfke, büyülü keskinlik, karanlık koruma, hafif adım vb. skilleri kullanırken Oto Hasar Skillde eğer karakter binek üstünde değilse ve oto av çalışıp oto metin çalışmıyorsa kullanılabilecek hale getirilecek. Yerden sürgün vb.. yerlerde farm yaparken kullanışlı olabileceğini düşündüm.

--------------Güncelleme 2-------------
Karakterler artık yerden farm yaparken de hasar skillerini kullanabilecekler fakat 3 şarta bağladım. İlki binek üzerinde olmamak, diğerleri de otomatik av butonunun aktif otomatik metin buttonunun ise deaktif konumda olması. Gerekli mesafe ve canavar kontrollürüne sağladım. Skiller sırayla hafif bir bekleme süresi ardından kullanılır.

--------------------------------------Güncelleme-------------------------------------------
Tonlarca py fonksiyonu yeni baştan yazıldı, köylü stili yapılar değiştirildi, yeni GUI entegre edildi.
Pek çok gereksiz özellik silindi.
Yeni özellikler için hem guide hem py kodunda düzenlemeler yapıldı.

Sonraki güncellemelerde düşen değersiz itemlerin satılabileceği ve otomatik toplamanın entegre edildiği bir hale getireceğim.

Fena değil güzel olmuş, UI biraz daha iyileştirilebilirse daha güzel olur. Sadelikten ödün vermemeni öneririm.

Fena değil güzel olmuş, UI biraz daha iyileştirilebilirse daha güzel olur. Sadelikten ödün vermemeni öneririm.
Alt kordinatlı farm kısmına ayar çekeceğim hocam, değersiz eşyaları yere otomatik satma, otomatik bağırma gibi fonksiyonları ekleyeceğim.

Metin keserken oyuncular birbirine ks atmasın diye ayarlamalar yapmıştım ama fakat slot farmında şu an için ks atıyorlar, metindeki ayar ise randımanlı çalışıyor. Tr videolarına baktım onlar kısmi çözümler getirmişler de yeterli değil. PvPlerde slot farmı yapanları göremedim oto avda, herkes metine dayamış oyum yapısını çok monotonlaşmış.

gerçekten güzel olmuş. Böyle sistemi oyuna getirsen hilecilere para bile vermezsin. Demo paylaşmayı düşünür müsün ? :D
Herkes değişik değişik otoav kullandığı için paylaşmayı düşünmemiştim hocam, ama belki paylaşırım fakat daha yapacağım onlarca iş var. Paylaşırsam full+full halini warezlerim.

--------------------------------------GÜNCELLEME-------------------------------------------------------------
Işınlanma Fonksiyonu en baştan yazıldı.
1. ve 2. köylerdeyse tek tıkla önemli npclerin önüne gidebilecekler playerlar. Diğer maplerde ise çalışmaz.
Gui düzenlemeleri ve iyileştirmeleri tamamlandı.
Otomatik satma ve otomatik bağırma güncellemesini yapacağım ama iyi bir mantık bulamadım.
Şu anki hali:

------------------------------------------GÜNCELLEME-----------------------------------------------
Işınlanma Yüzüğü, Otomatik Bağırma gibi oyuncuya QoL hissiyatı sağlayan sistemleri tek pencerede birleştirdim. Işınlanma işlemleri SRC taraflı yapılır, quest kullanılmaz, otomatik av penceresi "ESC" tuşu ile kapanmıyordu onu da düzelttim.

ROTA METİN FARMI:
-Bazı mantık hataları düzeltildi.
-Rota belirleyip oyuncu metin keserse count şeklinde sayılması sağlandı guide ortada "0" yazısı olan kısımda sayıyor.

Yapılacaklar:

"RAHATSIZ ETME MODU", rakipler serbest açsa bile hasar yemeyecek karakter ve diğer karakterlere hasar atamayacak(sürgün ve metin farm haritaları gibi bir alanla sınırlamayı düşünüyorum), aynı zamanda bu ayar açık olduğunda karakterin eşya düşürme ihtimali %40 azalacak.
Otomatik sat sil sistemi +0dan +6ya kadar olan 75 lv altı eşyaları otomatik satma ayarını yapmayı planlıyorum.

Geri