Sıralamayı rastgele atıyor gibi geldi banada iyi akşamlarhasar sistemi sorunlu gibi geldi bana iyi akşamlar
Newshcool old old new 55-120 lOaDiNgMulti Farm Engel Sistemi Eklenmiştir.
İlk görselde ortadaki clientinki kapalıdır diğerleri açık ve drop almaktadır.
26366 eklentisini görüntüle
2. Görselde ise ortadaki açılıp sol üstteki kapatılmıştır zaten ilk görselde sol üsttekinin 6 itemi varken yine 6 kalmıştır değişmemiştir.
26367 eklentisini görüntüle
Router Mac Ban hakkında bilgi verirmisiniz hocam diğer mac banlar dışında ne yapıyor bu arkadaş ?
Router Mac Ban hakkında bilgi verirmisiniz hocam diğer mac banlar dışında ne yapıyor bu arkadaş ?
Hayır olduğu gibi kullanıyorum şuan niyetim yükseltmek ama şuan yapar mıyım emin değilim siz ne önerirsiniz ?Filesin sürümlerini yükselttiniz mi acaba
Client 800x600 açık oldugundan öyle biniyor kankaCano anti exp inin altında buton kalmış haberin olsun
Ben güncellemeni öneririm en azından gcc10 c++20 + mariadb + vs22Hayır olduğu gibi kullanıyorum şuan niyetim yükseltmek ama şuan yapar mıyım emin değilim siz ne önerirsiniz ?
Client 800x600 açık oldugundan öyle biniyor kanka
buna chate yanıt veremezsin. boş kısma yazılı yapıp oraya yazı yazdırılmaması yapmak lzmToplu Pm Sistemi Eklenmiştir.
26391 eklentisini görüntüle
Selamlar, toplu PM sistemidir GM hesap ile tüm oyunculara mesaj gönderebilirsiniz. Görsel ve anlatımlı dosya ektedir. Not : İçerisinde pm engel sistemi uyarlaması mevcuttur diğer paylaşılanlarda göremedim. Piyasada dolaşanlarla aynı türdedir çok büyük bir farklılık olacağını sanmıyorum görsel vardır belki bir filestan sökmüştüm. Anlatımı razuning v5 filesa göre basit düzeyde her filesta olan kodlarla herkesin anlayıp bulabileceği şekilde yaptım.
![]()
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
- lmaohw
- toplu pm toplu pm sistemi whisper admin
- Yanıt: 6
- Forum: Metin2 Sistemleri (C++ / Python)
Bunu dener misin bi ?buna chate yanıt veremezsin. boş kısma yazılı yapıp oraya yazı yazdırılmaması yapmak lzm
// bul
def ShowWhisperDialog(self, btn):
try:
self.__MakeWhisperDialog(btn.name)
dlgWhisper = self.whisperDialogDict[btn.name]
dlgWhisper.OpenWithTarget(btn.name)
dlgWhisper.Show()
self.__CheckGameMaster(btn.name)
// altına ekle
if btn.name.lower() == "sistem":
dlgWhisper.chatLine.SetText("Bu mesaja cevap veremezsiniz.")
dlgWhisper.chatLine.KillFocus()
dlgWhisper.chatLine.SetFocus = lambda *a, **kw: None
dlgWhisper.sendButton.Disable()
dlgWhisper.editBar.Disable()
dlgWhisper.chatLine.OnKeyDown = lambda *a, **kw: True
dlgWhisper.chatLine.OnIMEUpdate = lambda *a, **kw: True
// son hali :
def ShowWhisperDialog(self, btn):
try:
self.__MakeWhisperDialog(btn.name)
dlgWhisper = self.whisperDialogDict[btn.name]
dlgWhisper.OpenWithTarget(btn.name)
dlgWhisper.Show()
self.__CheckGameMaster(btn.name)
if btn.name.lower() == "sistem":
dlgWhisper.chatLine.SetText("Bu mesaja cevap veremezsiniz.")
dlgWhisper.chatLine.KillFocus()
dlgWhisper.chatLine.SetFocus = lambda *a, **kw: None
dlgWhisper.sendButton.Disable()
dlgWhisper.editBar.Disable()
dlgWhisper.chatLine.OnKeyDown = lambda *a, **kw: True
dlgWhisper.chatLine.OnIMEUpdate = lambda *a, **kw: True
except:
import dbg
dbg.TraceError("interface.ShowWhisperDialog - Failed to find key")
self.__DestroyWhisperButton(btn)
26393 eklentisini görüntülebende ekli değil malesef de fikir verdm yani siz yapıp aslında görsel atarsanız çok iyi olur. çünkü dediğim şekilde en mantıklısı toplu pm veya sistem mesajı gönderince gelen pm de yazma yerine bişeyler yazılmamalı ve orda yanıt veremezsin yazmalı
bende ekli değil malesef de fikir verdm yani siz yapıp aslında görsel atarsanız çok iyi olur. çünkü dediğim şekilde en mantıklısı toplu pm veya sistem mesajı gönderince gelen pm de yazma yerine bişeyler yazılmamalı ve orda yanıt veremezsin yazmalıBunu dener misin bi ?
interfacemodule.py:// bul def ShowWhisperDialog(self, btn): try: self.__MakeWhisperDialog(btn.name) dlgWhisper = self.whisperDialogDict[btn.name] dlgWhisper.OpenWithTarget(btn.name) dlgWhisper.Show() self.__CheckGameMaster(btn.name) // altına ekle if btn.name.lower() == "sistem": dlgWhisper.chatLine.SetText("Bu mesaja cevap veremezsiniz.") dlgWhisper.chatLine.KillFocus() dlgWhisper.chatLine.SetFocus = lambda *a, **kw: None dlgWhisper.sendButton.Disable() dlgWhisper.editBar.Disable() dlgWhisper.chatLine.OnKeyDown = lambda *a, **kw: True dlgWhisper.chatLine.OnIMEUpdate = lambda *a, **kw: True // son hali : def ShowWhisperDialog(self, btn): try: self.__MakeWhisperDialog(btn.name) dlgWhisper = self.whisperDialogDict[btn.name] dlgWhisper.OpenWithTarget(btn.name) dlgWhisper.Show() self.__CheckGameMaster(btn.name) if btn.name.lower() == "sistem": dlgWhisper.chatLine.SetText("Bu mesaja cevap veremezsiniz.") dlgWhisper.chatLine.KillFocus() dlgWhisper.chatLine.SetFocus = lambda *a, **kw: None dlgWhisper.sendButton.Disable() dlgWhisper.editBar.Disable() dlgWhisper.chatLine.OnKeyDown = lambda *a, **kw: True dlgWhisper.chatLine.OnIMEUpdate = lambda *a, **kw: True except: import dbg dbg.TraceError("interface.ShowWhisperDialog - Failed to find key") self.__DestroyWhisperButton(btn)
klavyeyle bişi yazılmıyosa olmuş demektr reis eline sağlık
o başlangç pm yi de yayınlarmsn kanka yapabiliyosanBunu dener misin bi ?
interfacemodule.py:// bul def ShowWhisperDialog(self, btn): try: self.__MakeWhisperDialog(btn.name) dlgWhisper = self.whisperDialogDict[btn.name] dlgWhisper.OpenWithTarget(btn.name) dlgWhisper.Show() self.__CheckGameMaster(btn.name) // altına ekle if btn.name.lower() == "sistem": dlgWhisper.chatLine.SetText("Bu mesaja cevap veremezsiniz.") dlgWhisper.chatLine.KillFocus() dlgWhisper.chatLine.SetFocus = lambda *a, **kw: None dlgWhisper.sendButton.Disable() dlgWhisper.editBar.Disable() dlgWhisper.chatLine.OnKeyDown = lambda *a, **kw: True dlgWhisper.chatLine.OnIMEUpdate = lambda *a, **kw: True // son hali : def ShowWhisperDialog(self, btn): try: self.__MakeWhisperDialog(btn.name) dlgWhisper = self.whisperDialogDict[btn.name] dlgWhisper.OpenWithTarget(btn.name) dlgWhisper.Show() self.__CheckGameMaster(btn.name) if btn.name.lower() == "sistem": dlgWhisper.chatLine.SetText("Bu mesaja cevap veremezsiniz.") dlgWhisper.chatLine.KillFocus() dlgWhisper.chatLine.SetFocus = lambda *a, **kw: None dlgWhisper.sendButton.Disable() dlgWhisper.editBar.Disable() dlgWhisper.chatLine.OnKeyDown = lambda *a, **kw: True dlgWhisper.chatLine.OnIMEUpdate = lambda *a, **kw: True except: import dbg dbg.TraceError("interface.ShowWhisperDialog - Failed to find key") self.__DestroyWhisperButton(btn)
26393 eklentisini görüntüle
Kırmızı yazı yok reis ek olarak evet başlangıçtada pm gönderebilirsiniz sistemden