Denizeri24 Gentleman Geliştirici Usta Üye Mesaj 677 Çözümler 21 Beğeni 737 Puan 829 Ticaret Puanı 0 10 Mayıs 2025 #21 benjordi demiş ki: hayrı daha kullanmadım Hepsini görmek için tıklayın... peki shader kodunu kullanmayı bırak shader bile kullanmazken niye yapay zekaya yazdırdığın shader kodunu paylaşıyorsun karşim
benjordi demiş ki: hayrı daha kullanmadım Hepsini görmek için tıklayın... peki shader kodunu kullanmayı bırak shader bile kullanmazken niye yapay zekaya yazdırdığın shader kodunu paylaşıyorsun karşim
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 5.652 Çözümler 235 Beğeni 6.779 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 10 Mayıs 2025 #22 Denizeri24 demiş ki: peki shader kodunu kullanmayı bırak shader bile kullanmazken niye yapay zekaya yazdırdığın shader kodunu paylaşıyorsun karşim Hepsini görmek için tıklayın... alturi unpacktan bu jettixte bunu kullanıyo o da yazdırmadı bende yazdırmadım
Denizeri24 demiş ki: peki shader kodunu kullanmayı bırak shader bile kullanmazken niye yapay zekaya yazdırdığın shader kodunu paylaşıyorsun karşim Hepsini görmek için tıklayın... alturi unpacktan bu jettixte bunu kullanıyo o da yazdırmadı bende yazdırmadım
Denizeri24 Gentleman Geliştirici Usta Üye Mesaj 677 Çözümler 21 Beğeni 737 Puan 829 Ticaret Puanı 0 10 Mayıs 2025 #23 Ken demiş ki: alturi unpacktan bu jettixte bunu kullanıyo o da yazdırmadı bende yazdırmadım Hepsini görmek için tıklayın... jettyx hlsl kullanıyor mu la, directx 8 uyumlu değil mi o
Ken demiş ki: alturi unpacktan bu jettixte bunu kullanıyo o da yazdırmadı bende yazdırmadım Hepsini görmek için tıklayın... jettyx hlsl kullanıyor mu la, directx 8 uyumlu değil mi o
benjordi MT Üye MT Üye Mesaj 163 Çözümler 9 Beğeni 268 Puan 784 Ticaret Puanı 0 10 Mayıs 2025 #24 Denizeri24 demiş ki: peki shader kodunu kullanmayı bırak shader bile kullanmazken niye yapay zekaya yazdırdığın shader kodunu paylaşıyorsun karşim Hepsini görmek için tıklayın... yapay zekaya yazdırdığım mı misali2 shader dosyalarına göz atabilirsin orda gördüm @Ken 'e sormak istedim onu mu kullanıyorsun diye
Denizeri24 demiş ki: peki shader kodunu kullanmayı bırak shader bile kullanmazken niye yapay zekaya yazdırdığın shader kodunu paylaşıyorsun karşim Hepsini görmek için tıklayın... yapay zekaya yazdırdığım mı misali2 shader dosyalarına göz atabilirsin orda gördüm @Ken 'e sormak istedim onu mu kullanıyorsun diye
benjordi MT Üye MT Üye Mesaj 163 Çözümler 9 Beğeni 268 Puan 784 Ticaret Puanı 0 10 Mayıs 2025 #25 Denizeri24 demiş ki: peki shader kodunu kullanmayı bırak shader bile kullanmazken niye yapay zekaya yazdırdığın shader kodunu paylaşıyorsun karşim Hepsini görmek için tıklayın... + olarak şuan hazırladığım bi grafikli dosya mevcut kişiler hakkında bilgi sahibi değilseniz kesin yorumlar da yazmayın bence KARŞİM Son düzenleme: 10 Mayıs 2025
Denizeri24 demiş ki: peki shader kodunu kullanmayı bırak shader bile kullanmazken niye yapay zekaya yazdırdığın shader kodunu paylaşıyorsun karşim Hepsini görmek için tıklayın... + olarak şuan hazırladığım bi grafikli dosya mevcut kişiler hakkında bilgi sahibi değilseniz kesin yorumlar da yazmayın bence KARŞİM
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 5.652 Çözümler 235 Beğeni 6.779 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 10 Mayıs 2025 #26 Denizeri24 demiş ki: jettyx hlsl kullanıyor mu la, directx 8 uyumlu değil mi o Hepsini görmek için tıklayın... yok dx9 takılıyo o, src taraflı ps ve vste var ama hlslde kullanıyo
Denizeri24 demiş ki: jettyx hlsl kullanıyor mu la, directx 8 uyumlu değil mi o Hepsini görmek için tıklayın... yok dx9 takılıyo o, src taraflı ps ve vste var ama hlslde kullanıyo
Tengrist Yasaklanmış Üye Cezalı Yardımsever Üye Mesaj 1.388 Çözümler 43 Beğeni 1.241 Puan 1.309 Ticaret Puanı 0 10 Mayıs 2025 #27 Ah ulan zamanında köylü stili pyden ekrana giderek yoğunlaşan gri ekran verdirtmiştim. Eline sağlık kardom azcık daha ittirsek olur gibi
Ah ulan zamanında köylü stili pyden ekrana giderek yoğunlaşan gri ekran verdirtmiştim. Eline sağlık kardom azcık daha ittirsek olur gibi
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 5.652 Çözümler 235 Beğeni 6.779 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 10 Mayıs 2025 #28 Tengrist demiş ki: Ah ulan zamanında köylü stili pyden ekrana giderek yoğunlaşan gri ekran verdirtmiştim. Eline sağlık kardom azcık daha ittirsek olur gibi Hepsini görmek için tıklayın... köylü milletin efendisidir
Tengrist demiş ki: Ah ulan zamanında köylü stili pyden ekrana giderek yoğunlaşan gri ekran verdirtmiştim. Eline sağlık kardom azcık daha ittirsek olur gibi Hepsini görmek için tıklayın... köylü milletin efendisidir