Katlı Zindan

• Konuyu açan Konuyu açan NuganoMT
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 160

NuganoMT

nugano.shop
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
2
Selamlar katlı zindan yapıyorum görev önerisinde bulunmak isteyen varsa değerlendirmek isterim

3 veya 4 dalgadan oluşacak fantastik görevler olabilir

Mevcut olan örnek bi kaç görev. 4 metin taşı spawn olur, her metin taşından sonra slot spawn olur, kesmeden diğerine geçilmez son evre boss

Diğer bi görev npc koru görevi, 3 dalga toplamda, npcnin canı bitmeden dalga olarak gelen canavarlar kesilmeli

Diğer bi görev , 4 adet metin taşı spawn olur ve doğru sırayla kesilmesi lazım

Bunların haricinde fikir almak isterim şimdiden teşekkürler

1791320315981.webp

Şeytan kulesinde ki maat taşı görevi gibi birşey yaparbilirsin kirvem

Kanka fantastik dedin diye bunu yazıyorum, oyuncuya duyuru kısmından bilmece tarzı bir şeyle sıralı metin kestirebilirsin mesela 4 renk metin taşı var diyelim bir bilmece ile bu metin taşlarının kesim sırasını tahmin etmeye çalışabilir oyuncu yanlış sırayla kesilirse de ceza tarzı bir şey uygulanabilir mob spawn veya görevin başa sarması şeklinde v. S

Merhaba,
Bende 1 oyunumda mini katlı bir sistem yazmıştım.
1.katda zorluğa göre 50 yada 100 mob kestiriyodum.
2.katda 5 metin geliyodu. Droplar normal metinlerle aynı herhangi bir sırası yok hepsini kesmeli.
3.katda 5 mühür geliyodu slotları kesip düşen itemlere sağ tıklıyolar ve mühürleri açıyolardı.
4.katda mini boss, minibossun içerikleri ana bossun %20 si kadardı.
5.katda anabossu kesip çıkıyodu.
Bunu slotların canını hasarını yükselterek zorlaştırabilirsin. Belki fikir olur.

Kanka fantastik dedin diye bunu yazıyorum, oyuncuya duyuru kısmından bilmece tarzı bir şeyle sıralı metin kestirebilirsin mesela 4 renk metin taşı var diyelim bir bilmece ile bu metin taşlarının kesim sırasını tahmin etmeye çalışabilir oyuncu yanlış sırayla kesilirse de ceza tarzı bir şey uygulanabilir mob spawn veya görevin başa sarması şeklinde v. S
Süreli zindan kanka bilmece vs ağır olur

Merhaba,
Bende 1 oyunumda mini katlı bir sistem yazmıştım.
1.katda zorluğa göre 50 yada 100 mob kestiriyodum.
2.katda 5 metin geliyodu. Droplar normal metinlerle aynı herhangi bir sırası yok hepsini kesmeli.
3.katda 5 mühür geliyodu slotları kesip düşen itemlere sağ tıklıyolar ve mühürleri açıyolardı.
4.katda mini boss, minibossun içerikleri ana bossun %20 si kadardı.
5.katda anabossu kesip çıkıyodu.
Bunu slotların canını hasarını yükselterek zorlaştırabilirsin. Belki fikir olur.
Benzerini koymuştum kankam ama yinede teşekkürler değerlendircem bunuda

Geri