Çözülemedi Görünüm Hatası

Ne yazık ki bu konuda sorulara çözüm bulunmuyor. Eğer konuda yorumlar varsa hepsini inceleyebilirsiniz. Belki sizlerin sorununuzu çözmek için için ipuçları bulabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

kullanici31

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Mesaj
41
Beğeni
6
Puan
436
Ticaret Puanı
0
Selamlar arkadaşlar
Kullanmak istediğim bi server files vardı falar bazı karakterlerinde ciddi görünüm hataları var savaşçı ve ninja karakterlerinde silahlar elinde durmuyor vurunca silahlar sabit kalıyo sadece elleri oynuyo ve sağ elindeki silahlar görünmüyor
1022_161339.jpg


1022_185456.jpg
 
Başka bir filesin pc ve pc2 dosyalarını çekip dener misin
 
Tüm silahlarda mı oluyor mu ? Eğer belli silahlarda oluyorsa, silahlar yanlış eklenmiş olabilir.
 
Yanlış bir şeyler yapıyorsunuz büyük ihtimalle o zaman çünkü böyle bir sorun normalde yok Martysama v4.4 üzerinde lütfen pack dosyalarını kontrol edin PC,PC2,PC3,ITEM ve ICON Dosyalarını tekrardan içeri aktarın ve INDEX dosyasından kontrol ediniz.
Tamamdır kral bi deniyicem olursa haber ederim
 
Filesı indirdiğiniz sayfadaki yorumlara baktınız mı? Aynı sorunu yaşayanlar varsa belki çözüme dair bir şeyler önermiştir. Eğer yoksa muhtemelen siz bir şeyleri yanlış yapmışsınızdır.

Yukarıdaki önerilere ek olarak aklıma gelen en olası ihtimal, (eğer gerekiyorsa)indirdiğiniz filesın client klasörünü temiz bir metin2 dosyasına atın. Eğer şu an ki attığınız metin2 klasörüne daha önceden farklı bir files dosyası attıysanız pack çakışması olmuş olabilir.
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst