CONF.TXT

faruk07

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
mmo.webp
conf.webp

Sizin de bahsettiğiniz burası mıydı sanki burda no_txt seçeneğini önceden değiştirmiştiniz.

Sen çok yanlış anlamışsın. :D Orada npclere atayacağın şeyleri anlatıyordum.
conf.txt'de gösterdiğin yer ayrı.

Orada yazdığım şey şu;
Bir slota tıklayınca yapılacak şeyleri belirtir.
mob_proto'dan on_click sütunundaki veriler.

conf.txt'deki no_txt olayını eğitim serilerimde anlattım. 1 yaparsanız player.item_proto ve player.mob_proto içindeki verileri kullanır. 0 yaparsanız txt dosyalarındaki verileri item_proto ve mob_protoya yazar.

hangi videonuzdaydı acaba ben detaylıca izleyeyim.

Txt dosyalarını filesimize uyarlıyoruz diye bi adı vardı galiba. :)

videoyu izledim fakat sizin dosyalarınız hatalı olduğu için değişiklikler yapmışsınız sanırım. Şimdi ben yeni itemler ekliyorum 1 mi kalsın 0 a çevireyim mi sonuç olarak ?
İtemleri txtye eklediyseniz no_txt kısmını 0 yapın.
Txt dosyalarınız filesinizle uyumlu olması lazım ama uyumsuz ise oyununuz açılmayacaktır.

o zaman 0 yapıyorum filezillayada ekledim locale içine ekledim navicata da ekledim 1 itemi
0 yaparsanız sadece filezilla da ki txt'leri ve localedeki item protoyu düzenlemeniz yeterli çünkü 0 yaptığınızda navicattaki item proto ve mob proto devre dışı kalır. ancak 1 yaparsanız tam tersi olur.

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri