- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Bu sistemi aslında kendi sunucum için kodlamıştım. Açıkçası ilk başta satmayı da düşündüm; fakat piyasadaki fiyatları görünce bununla uğraşmak yerine forumda paylaşmanın daha doğru olacağına karar verdim.
Bir sitede buna benzer bir sistemin satıldığını sonradan fark ettim. Paylaştığım sistemin o sistemle herhangi bir bağlantısı yoktur. Kodlamasını sıfırdan yaptım ve elimden geldiğince gerekli testleri gerçekleştirdim.
Tabii her sistemde olduğu gibi gözümüzden kaçan yerler olabilir. Mantık hatası, eksik gördüğünüz bir nokta veya “şu şekilde olsa daha iyi olurdu” dediğiniz öneriler varsa konu altına yazabilirsiniz. Uygun gördüğümüz yerleri zamanla güncelleyip daha güzel hale getiririz.
Sistemin çalışma mantığını göstermek için test videosunu da konuya ekledim.
İyi kullanımlar.
Özellikler
- Görev penceresi root/Python tarafındadır.
- Görev kontrolü Game SRC tarafındadır.
- Mob kesme ilerlemesi SQL’e kayıt edilir.
- Ödül ikinci kez alınamaz.
- Ödül alınan görev listeden kapanır, oyuncu sıradaki görevden devam eder.
- Görev listesi locale/turkey/hunting_mission.txt üzerinden düzenlenir.
- Yang, EXP ve item ödülü destekler.
- Karaktere göre item/zırh/silah ödülü destekler.
- EXP_PERCENT destekler.
- Quest üzerinden sol görevden pencere açılır.
İNDİRMEK İÇİN :
VİRUS TOTAL :
Bu sistemi aslında kendi sunucum için kodlamıştım. Açıkçası ilk başta satmayı da düşündüm; fakat piyasadaki fiyatları görünce bununla uğraşmak yerine forumda paylaşmanın daha doğru olacağına karar verdim.
Bir sitede buna benzer bir sistemin satıldığını sonradan fark ettim. Paylaştığım sistemin o sistemle herhangi bir bağlantısı yoktur. Kodlamasını sıfırdan yaptım ve elimden geldiğince gerekli testleri gerçekleştirdim.
Tabii her sistemde olduğu gibi gözümüzden kaçan yerler olabilir. Mantık hatası, eksik gördüğünüz bir nokta veya “şu şekilde olsa daha iyi olurdu” dediğiniz öneriler varsa konu altına yazabilirsiniz. Uygun gördüğümüz yerleri zamanla güncelleyip daha güzel hale getiririz.
Sistemin çalışma mantığını göstermek için test videosunu da konuya ekledim.
İyi kullanımlar.
Özellikler
- Görev penceresi root/Python tarafındadır.
- Görev kontrolü Game SRC tarafındadır.
- Mob kesme ilerlemesi SQL’e kayıt edilir.
- Ödül ikinci kez alınamaz.
- Ödül alınan görev listeden kapanır, oyuncu sıradaki görevden devam eder.
- Görev listesi locale/turkey/hunting_mission.txt üzerinden düzenlenir.
- Yang, EXP ve item ödülü destekler.
- Karaktere göre item/zırh/silah ödülü destekler.
- EXP_PERCENT destekler.
- Quest üzerinden sol görevden pencere açılır.
İNDİRMEK İÇİN :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
VİRUS TOTAL :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.