[C++] Gelişmiş Yere Düşen İtem Sistemi

Arkhe Arete

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Daha önce paylaşılmış [ ] olan sistemi kendimce revize ederek kullanıyordum ve paylaşmak istedim.

MartySama V5.8P23 üzerinde kullanıyorum ve bir sorun görmedim.

Ne İşe Yarar?:

1 - Beceri kitapları ve dönüşüm kürelerinde isim yazar.
2 - Efsunlu itemler altın sarısı görünür.
3 - Başkasına ait itemler kırmızı görünür.

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

KANIT

Ekran görüntüsü 2026-03-15 222229.webp

Son düzenleme:
şu beceri kitaplarını niye ayrı ayrı itemler olarak eklememişlerde tek item üzerinden saçma sapan işlere kalkışmışlar ki acaba :unsure: mesela tılsımlarda ayrı ayrı itemler oluşturmuşlar aynısını beceri kitapları içinde yapabilirlerdi.

şu beceri kitaplarını niye ayrı ayrı itemler olarak eklememişlerde tek item üzerinden saçma sapan işlere kalkışmışlar ki acaba :unsure: mesela tılsımlarda ayrı ayrı itemler oluşturmuşlar aynısını beceri kitapları içinde yapabilirlerdi.
Muhtemelen bütün skillerin kitaplarını drop olarak eklemek yerine tek kitap üzerinden şans faktörünü kullanmayı tercih etmek daha mantıklı gelmiş

Muhtemelen bütün skillerin kitaplarını drop olarak eklemek yerine tek kitap üzerinden şans faktörünü kullanmayı tercih etmek daha mantıklı gelmiş
ITEM_TYPE verisi üzerinden de drop ayarlanabilirdi daha az karmaşık olurdu, bu haliyle bir çok kod düzenlemesi lazım olmuş bana gereksiz geldi.

Geri