Yardım bu ping sorununun sebebi ne olabilir

• Konuyu açan Konuyu açan mehmet07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 28
  • Gösterim Gösterim 259
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

mehmet07

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
şeytan kulesinde çok ping yaşıyorum ve oyundan atıyor sürekli olarak, acaba run.msa ile alakası olabilir mi herhangi bi syserde çıkmıyor durumu özetleyen bir videosunuda paylaşıyorum.

4 envanter
pick up slot efect
şeytan kulesi geri dönüş sistemi
bu kadar
2 gb rap vermişim 1 ch için yeterli olmaz mı peki
verdiğin ram miktarını yükselt sunucuyu tekrar başlat bide öyle dene eğer hala aynı sorun varsa bir zamanlar şeytan kulesi lag fixi vardı onu deneyebilirsin . eğer lag sorunu hala devam ediyorsa diğer maplarda regen fixi uygulaya bide öyle dene . yani şuan sadece gözümün gördüğü kadarı bu kadar

verdiğin ram miktarını yükselt sunucuyu tekrar başlat bide öyle dene eğer hala aynı sorun varsa bir zamanlar şeytan kulesi lag fixi vardı onu deneyebilirsin . eğer lag sorunu hala devam ediyorsa diğer maplarda regen fixi uygulaya bide öyle dene . yani şuan sadece gözümün gördüğü kadarı bu kadar
işlemci ve ram ı 2 den 4 yükselttim oyunda hala herşey aynı değişmedi lag/ping

4 envanter
pick up slot efect
şeytan kulesi geri dönüş sistemi
bu kadar
2 gb rap vermişim 1 ch için yeterli olmaz mı peki
Normal şartlarda test için yetmesi lazım. O halde şöyle yapmanızı tavsiye ediyorum. Mevcut filesinizi yedekleyin ve değişikleri yapmadığınız halinde tekrar deneyin

Evet yaptığım test sonucu söyleyebileceklerim şunlar;
Oyunun benim elimin hiç değmediği versiyonu nu kurdum ve top çıktısını kontrol ettim çok daha düşük wcpu kullanıyordu ve şeytan kulesini hiç oyundan atmadan tamamlandı genel olarak hiç ping de yaşamadım diyebilirim

Oyuna benim eklemeler yaptığım halinde ise Şeytan kulesi, Örümcek zindanı bu 2 dungeonda test ettim ping çok fazla var ve çok yaratık olan bölgelerde yaratık kesersem ilk 1 dakika herşey normal gibi ama hemen ping tekrar başlıyor ve oyundan atıyor
Oyunun her iki halini denerkenki top çıktılarınıda sizinle paylaşıyorum

Ne ekledin derseniz
4 envanter sistemi
Official pickup slot effect sistemi
GM sağ tık target özellikleri
Şeytan kulesi geri dönüş sistemi
login,loading screenleri değişti loading barı değişti
Ve bir kaç fix
At skilleri hiç işlemiyordu
Oyuna girince yada yeni ışınlandığında görünmezlik problemi
Karakter silinmeme vardı
Hava kılıcı sönmeme ölüncede sönmüyordu gibi gibi şeyler
Bir ara yanında gezen binek sistemi eklemiştim başarılı olamayınca tekrar kodları tek tek silmiştim
Ne yapmalıyım ben şimdi

Dosya Eklentileri

• EklentisizHaliyleTest.webp
    EklentisizHaliyleTest.webp
    272,5 KB · Gösterim: 6
  • EklediklerimleTest.webp
    EklediklerimleTest.webp
    291,7 KB · Gösterim: 10
Son düzenleme:
Yaptığın değişiklikeri tek tek diğer filese aktararak tekrar tekrar denemen gerekiyor. Belki attığın fixlerden kaynaklı bir şeydir. Birde şeytan kulesi geri dönüş sistemine de dikkat et

Şeytan kulesi geri dönüş sistemini zaten bu yüzden eklemiştim onun bir suçu yok sıfırdan deneye deneye tekrar eklemek benim için ölüm gibi bişey çünki pc ye çok vakit ayırabilen biri olmadığımdan bunları tamamlamak çok uzun sürecek bıktırıcak

Geri