- Ticaret Puanı
- 0
Görseldeki sistemin tam adını bilmiyorum ve daha önce sanırım paylaşılmadı. Bu sistemi sökebileceğim bildiğiniz bir files var mıdır?
ne sistemi ?
Bahsedilen sistem işte görselde de var zaten anlarsınne sistemi ?
adam icon istedi sadece ne sistemi ki bu ? bilmediğim birşeymi diye soruyorum BK - icon - hızlı okuma varmı başka türlüsüBahsedilen sistem işte görselde de var zaten anlarsın
her bk nın kodları farklı zaten hava bk öfke bk vs vs icon farkı anlıyorum ben ve bu sistem mi demek ?"Görseldeki sistemin tam adını bilmiyorum" demiş bende sistemi kendim yaptığımı söyledim![]()
Hocam her bknın iconu çoğu fileste aynı 50300 üzerinden çeker ve socket0 değerine göre rastgele bir bk gelir yukardaki arkadaşta socket durumuna göre tek bir bk görseli yerine her bk iconu kendi skill görseline göre otomatik bir şekilde gelsin istiyor buda bk icon sistemi olarak geçerher bk nın kodları farklı zaten hava bk öfke bk vs vs icon farkı anlıyorum ben ve bu sistem mi demek ?
Hocam her bknın iconu çoğu fileste aynı 50300 üzerinden çeker ve socket0 değerine göre rastgele bir bk gelir yukardaki arkadaşta socket durumuna göre tek bir bk görseli yerine her bk iconu kendi skill görseline göre otomatik bir şekilde gelsin istiyor buda bk icon sistemi olarak geçer
Türkçe meali burada :dAraştıran bilir ki ikonları sabit bir ikondan okur. Bunu ayırma işlemi de kod olarak düzenleme isteyen bir durum.
item_list.txt dosyasında tarama yaptırdığımızda sadece 1 eşleşme olduğunu görebiliriz.
32436 eklentisini görüntüle