İstek Beceri Kitabı Dinamik İkon Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan Arkhe Arete
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 132
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

Arkhe Arete

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Görseldeki sistemin tam adını bilmiyorum ve daha önce sanırım paylaşılmadı. Bu sistemi sökebileceğim bildiğiniz bir files var mıdır?

d9c98c65e5e448a16a8b624846a27a74.webp

"Görseldeki sistemin tam adını bilmiyorum" demiş bende sistemi kendim yaptığımı söyledim :D

her bk nın kodları farklı zaten hava bk öfke bk vs vs icon farkı anlıyorum ben ve bu sistem mi demek ?
Hocam her bknın iconu çoğu fileste aynı 50300 üzerinden çeker ve socket0 değerine göre rastgele bir bk gelir yukardaki arkadaşta socket durumuna göre tek bir bk görseli yerine her bk iconu kendi skill görseline göre otomatik bir şekilde gelsin istiyor buda bk icon sistemi olarak geçer

Hocam her bknın iconu çoğu fileste aynı 50300 üzerinden çeker ve socket0 değerine göre rastgele bir bk gelir yukardaki arkadaşta socket durumuna göre tek bir bk görseli yerine her bk iconu kendi skill görseline göre otomatik bir şekilde gelsin istiyor buda bk icon sistemi olarak geçer
Araştıran bilir ki ikonları sabit bir ikondan okur. Bunu ayırma işlemi de kod olarak düzenleme isteyen bir durum.

item_list.txt dosyasında tarama yaptırdığımızda sadece 1 eşleşme olduğunu görebiliriz.

1789228934375.webp

Geri