Çözüldü BAŞLANGIÇ HASARI AYARLARI

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

hakansen1905

Üye
Üye
Merhaba

herkese iyi forumlar

55 120 bir files geliştiriyorum fakat başlangıç hasarını ayarlamayı bir türlü bulamadım çok bir bilgim yok bu konuda yardımcı olabilecek birisi çıkarsa sevinirm

İyi ramazanlar.
 
Başlangıç hasarı arttırma derken neyi kastediyorsun? Verdiğin başlangıç itemlerinin özelliklerine göre başlangıç hasarı artar, ne kadar yüksek oranlı eşya verirsen o kadar fazla artar. Yani fileslerde herhangi bi baslangichasari = 50000 diye bir şey yok. Belli eşyalar verirsin ona göre vurduğu hasar artar, en iyi ihtimalle hasar çarpanı ekleyebilirsin bu da oranlara oranla artar.
 
skill proto yardımı ile ninja şaman gibi karakterlere saldırı değeri verebilir ve hasarları dengeleyebilirsin Damage çarpanı sistemi ile Hasarı istediğin bir noktaya taşıyabilirsin Ayrıca karakterlerin kullanacağı silahların verdiği saldırı değeri oranlarınıda dengeleyerek güzel bir dengelemeyi mümkün kılabilirsin ancak şunu belirtmek gerekirki tam bir dengeleme zor lycan işin içine girince denge kalmıyor :)

Damage Çarpanı:
service.h / CommonDefines.h dosyasını açın,

Makrolarınız arasına ekleyin:

#define __DAMAGE_CARPANI__

Sonrasında dosyanın sonuna ekleyin:

#ifdef __DAMAGE_CARPANI__
const int DAMAGE_CARPANI = 1;
#endif

battle.cpp dosyasını açın,

    return iAtk;
}

void Item_GetDamage(LPITEM pkItem

Bu kısmı bulduktan sonra return iAtk; kısmının üstüne aşağıdaki kodu ekleyin.
  
#ifdef __DAMAGE_CARPANI__
    if (pkAttacker->IsPC() && !pkVictim->IsPC())
        iAtk *= DAMAGE_CARPANI;
#endif
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri