Tugian2Mt2shop Tugian2-Modern PVP MT Üye Mesaj 591 Çözümler 7 Beğeni 488 Puan 839 Ticaret Puanı 0 Dün 12:12 #21 ZeyrekGame demiş ki: Hatayı boşver sistem linki ne zaman gelir tahmini konu başlığı: "Buff Skillerde Animasyon İptali Eklentisi" Hepsini görmek için tıklayın... Vallahi hiç tavsiye etmem bu arada dracays npc giydirme sisteminden olmuştu 1 kod satırı yüzünden
ZeyrekGame demiş ki: Hatayı boşver sistem linki ne zaman gelir tahmini konu başlığı: "Buff Skillerde Animasyon İptali Eklentisi" Hepsini görmek için tıklayın... Vallahi hiç tavsiye etmem bu arada dracays npc giydirme sisteminden olmuştu 1 kod satırı yüzünden
hexe Üye Üye Mesaj 131 Beğeni 155 Puan 366 Ticaret Puanı 0 Dün 12:27 #22 Tugian2Mt2shop demiş ki: Vallahi hiç tavsiye etmem bu arada dracays npc giydirme sisteminden olmuştu 1 kod satırı yüzünden Hepsini görmek için tıklayın... Elit çiğköfteci shit dracarys.
Tugian2Mt2shop demiş ki: Vallahi hiç tavsiye etmem bu arada dracays npc giydirme sisteminden olmuştu 1 kod satırı yüzünden Hepsini görmek için tıklayın... Elit çiğköfteci shit dracarys.
hexe Üye Üye Mesaj 131 Beğeni 155 Puan 366 Ticaret Puanı 0 Dün 12:33 #23 Denizeri24 demiş ki: benim serverde memory corruption vardı questten dolayı (64 bit olduğu için truncated pointer vardı), adamlar rastgele npc ye dönüşüyordu Hepsini görmek için tıklayın... Bir benzerini yaşamıştım rastgele item sahibi değişiyordu , affectler farklı karaktere işliyordu yan karakter vs..
Denizeri24 demiş ki: benim serverde memory corruption vardı questten dolayı (64 bit olduğu için truncated pointer vardı), adamlar rastgele npc ye dönüşüyordu Hepsini görmek için tıklayın... Bir benzerini yaşamıştım rastgele item sahibi değişiyordu , affectler farklı karaktere işliyordu yan karakter vs..
Denizeri24 Gentleman Geliştirici Usta Üye Mesaj 687 Çözümler 21 Beğeni 763 Puan 829 Ticaret Puanı 0 Dün 12:33 #24 hexe demiş ki: Bir benzerini yaşamıştım rastgele item sahibi değişiyordu , affectler farklı karaktere işliyordu yan karakter vs.. Hepsini görmek için tıklayın... aynen bak aklıma geldi, adam mesela zindan dönüyordu ama quest save ederken random bir questi save ediyordu
hexe demiş ki: Bir benzerini yaşamıştım rastgele item sahibi değişiyordu , affectler farklı karaktere işliyordu yan karakter vs.. Hepsini görmek için tıklayın... aynen bak aklıma geldi, adam mesela zindan dönüyordu ama quest save ederken random bir questi save ediyordu