Paylaştığın sistem için teşekkürler, sonuçta ücretsiz olarak sunmuşsun ve bu bile başlı başına değerli.
Görsellere ve paylaştığın define listesine baktığımda, sistemin tamamen sökülmediğini ve bazı eksik kısımlar olduğunu fark ettim. Özellikle clean, storm vb. alanlar tam oturmamış görünüyor; bu kısımlar küçük ayarlamalarla toparlanabilir. Ancak grafik tarafında da bazı pürüzler göze çarpıyor. Muhtemelen definesiz kalan bölgeler veya eksik define satırları, render sırasında bu pürüzlere sebep oluyor.
"Tam anlamıyla sorunsuz çalışıyor" diyorsun Yani genel anlamda çalışır durumda olabilir, fakat Zenaris ile kıyaslandığında eksik/hatalı söküm sebebiyle aynı seviyede olabileceğini pek düşünmüyorum.
Yine de, ücretsiz paylaştığın için kötü bir eleştiri yapmak istemem. Bedava sunduğun bir sistem için “eh işte, idare eder” denilebilecek bir durumda.
dosyaları başkasından aldım fakat eksik buldum. Başkasındanda almama gerek yok ama hersey bu kadar orta iken genede kullanacak arkadaşlara bol bol hata çözmeler dilerim. veya bol bol geliştirme ile ugraşmanız gerekecek çünkü eksik demek isterim.