Client / Pack Zenaris Grafik Options Full Sistem

:) üstteki lınk acıklamasına bakarsan neden eksık oldugunu anlarsın kardesım senı tatmın etmek ıcın daha ne yapmalıyım

konula ılgılı kanıt atılmıs eksıklerde olacak hatalarda sen ücretli sistemde alsan 4 4 luk olacagınımı dusunuyorsun kulanmak ıstersen

kullanırsın kullanmak ıstemesen kendın sokersın
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

filesiniz directx9 değilse önce directx9a geçin yoksa hata alırsınız

Sorun şurda konudaki tüm defineler eklenirse sorunsuz şekilde sistemin çalışacağı havası oluşturulmuş. Kendim sorunları çözmeyi bilseydim ekli filesten söküp eklerdim :) 1.5 saat çöp oldu. Benim gibi fazla c++ bilgisi olmayıp eklemeye çalışanlar olursa hatalar eksikler olacaktır çözmeyi bilmedikçe eklemekle bosuna ugrasmasınlar.

Sorun şurda konudaki tüm defineler eklenirse sorunsuz şekilde sistemin çalışacağı havası oluşturulmuş. Kendim sorunları çözmeyi bilseydim ekli filesten söküp eklerdim :) 1.5 saat çöp oldu. Benim gibi fazla c++ bilgisi olmayıp eklemeye çalışanlar olursa hatalar eksikler olacaktır çözmeyi bilmedikçe eklemekle bosuna ugrasmasınlar.
:) sen daha 1.5 saatin hesabına giriyorsan hiç bişey bilmiyorsun demektir ondan ötürü sen hataları çözmeden bilmeden hazır lokmayı bogazında bulmak istiyorsun önce git ufak sistemleri eklemeye başla büyük sistemlere kalkısırsın bişeyden anladıgın yoksa konuya dahil olmuyacaksın

:) sen daha 1.5 saatin hesabına giriyorsan hiç bişey bilmiyorsun demektir ondan ötürü sen hataları çözmeden bilmeden hazır lokmayı bogazında bulmak istiyorsun önce git ufak sistemleri eklemeye başla büyük sistemlere kalkısırsın bişeyden anladıgın yoksa konuya dahil olmuyacaksın
Hazır lokma gibi sunarsan konuyu insanların zamanı boşa gider o yüzden, benim bilgim olmadı için hazır ekleyip çalıştırıcam sandım böyle düşünmemin sebebi senin sistemi hazır lokma gibi sunman.

Hazır lokma gibi sunarsan konuyu insanların zamanı boşa gider o yüzden, benim bilgim olmadı için hazır ekleyip çalıştırıcam sandım böyle düşünmemin sebebi senin sistemi hazır lokma gibi sunman.
kardesım forumda sayamadıgın kadar gelıstırıcı dev var hangısı hatalarla kodlarla ugrasmadan sıstem eklemıs 4 4 luk sımdı azarlamak ıstemıyorum fakat sizin gıbı zıhnıyete sahıp olan ınsanlar ıslerı guclerı olmaz karalamaktan baska bısey bılmezler konula ılgılı gorseller atılmıs wıdeolarda dahıl edılecek suana kadar hangı forumda gordun eksıksız hata almadan bır sıstemı eklemeyı bana gelıpte tatava yapıyorsun konuyuda mesgul etme bas baya anlamıyorsun hesabına gelmıyor konuyu kötülüyorsun amacınızda bu zaten senın kullanman ıcın kafana sılahmı dayadılar

eklemeyı bılmıyorsan bana ucretını ver ben eklemesını yaparım ekran kaydı alırsın aynı paylaştıgım dosyada senın dosyana entegre

ederım yapmak ıstersen ulaşırsın yapmak ıstemesen boş boş konusmalarını burdan kes

Son düzenleme:
kardesım forumda sayamadıgın kadar gelıstırıcı dev var hangısı hatalarla kodlarla ugrasmadan sıstem eklemıs 4 4 luk sımdı azarlamak ıstemıyorum fakat sizin gıbı zıhnıyete sahıp olan ınsanlar ıslerı guclerı olmaz karalamaktan baska bısey bılmezler konula ılgılı gorseller atılmıs wıdeolarda dahıl edılecek suana kadar hangı forumda gordun eksıksız hata almadan bır sıstemı eklemeyı bana gelıpte tatava yapıyorsun konuyuda mesgul etme bas baya anlamıyorsun hesabına gelmıyor konuyu kotuyorsun amacınızda bu senın kullanman ıcın kafama sılahmı dayadılar

eklemeyı bılmıyorsa bana ucretını ver ben eklemesını yaparım ekran kaydı alırsın aynı paylaştıgım dosyada senın dosyana entegre

ederım yapmak ıstersen ulaşırsın yapmak ıstemesen boş boş konusmalarını burdan kes
Üslubun hiç iyi değil sen kim oluyorsun azarlamak istemiyorumlu konusuyorsun? Ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum bu konuda ve dosyalardaki tüm anlatımı uyguladım ve eksik yerleri kendim düzlettim. Farklı dosyalarıdaki anlatımı diğerleri cpplere yazmışsın. Konuya sorunsuz yazıp sorun cıkınca hazır lokmamı sandın oluyor. Kimse anasının karnından dev olarak doğmadı. Biraz fazla bilgisi olan diğerlerini azarlama hakkımı oluyor? Boş insanın tekisin konuşmalarına dikkat et.

Üslubun hiç iyi değil sen kim oluyorsun azarlamak istemiyorumlu konusuyorsun? Ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum bu konuda ve dosyalardaki tüm anlatımı uyguladım ve eksik yerleri kendim düzlettim. Farklı dosyalarıdaki anlatımı diğerleri cpplere yazmışsın. Konuya sorunsuz yazıp sorun cıkınca hazır lokmamı sandın oluyor. Kimse anasının karnından dev olarak doğmadı. Biraz fazla bilgisi olan diğerlerini azarlama hakkımı oluyor? Boş insanın tekisin konuşmalarına dikkat et.
tmm kardes fazla uzatma başka konuya dahıl ol kafam agırdı sana ayıracak zamanıma yazık

Paylaştığın sistem için teşekkürler, sonuçta ücretsiz olarak sunmuşsun ve bu bile başlı başına değerli.
Görsellere ve paylaştığın define listesine baktığımda, sistemin tamamen sökülmediğini ve bazı eksik kısımlar olduğunu fark ettim. Özellikle clean, storm vb. alanlar tam oturmamış görünüyor; bu kısımlar küçük ayarlamalarla toparlanabilir. Ancak grafik tarafında da bazı pürüzler göze çarpıyor. Muhtemelen definesiz kalan bölgeler veya eksik define satırları, render sırasında bu pürüzlere sebep oluyor.

"Tam anlamıyla sorunsuz çalışıyor" diyorsun Yani genel anlamda çalışır durumda olabilir, fakat Zenaris ile kıyaslandığında eksik/hatalı söküm sebebiyle aynı seviyede olabileceğini pek düşünmüyorum. "Tam anlamıyla sorunsuz çalışıyor" kelimesi yanlış bir cümle ve düşünce oldugunu düşünüyorum. Ugraşmana gerek yoktu ki yabancılarda bunun gibi eksik hatalı sökümler dolu onun birtanesini indirip onun üzerinden bakarak söküp yapsan dahi eksik çıktıgını görebilirsin karşılaştırdıgında çok detaylı incelemedim. zaten olanı direk gördüm. ŞAHSİ DÜŞÜNCEM BU ÇÖPTÜR.
Yine de, ücretsiz paylaştığın için kötü bir eleştiri yapmak istemem. Bedava sunduğun bir sistem için “eh işte, idare eder” denilebilecek bir durumda.

dosyaları başkasından aldım fakat eksik buldum. Başkasındanda almama gerek yok ama hersey bu kadar orta iken genede kullanacak arkadaşlara bol bol hata çözmeler dilerim. veya bol bol geliştirme ile ugraşmanız gerekecek çünkü eksik demek isterim.

Şahsi görüşüm ve düşüncelerimdir. laf atıp tartışmaya gerek yoktur. ne görüyor isem onu diyorum. herkesin kendi düşüncesi. isteyen kullanabilir. fakat TAVSİYE etmiyorum çünkü sistemi eksik kullanmak başa bela olur. çok oyunculu fileste.

Dosya Eklentileri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    224,8 KB · Gösterim: 10
Son düzenleme:
Paylaştığın sistem için teşekkürler, sonuçta ücretsiz olarak sunmuşsun ve bu bile başlı başına değerli.
Görsellere ve paylaştığın define listesine baktığımda, sistemin tamamen sökülmediğini ve bazı eksik kısımlar olduğunu fark ettim. Özellikle clean, storm vb. alanlar tam oturmamış görünüyor; bu kısımlar küçük ayarlamalarla toparlanabilir. Ancak grafik tarafında da bazı pürüzler göze çarpıyor. Muhtemelen definesiz kalan bölgeler veya eksik define satırları, render sırasında bu pürüzlere sebep oluyor.

Yani genel anlamda çalışır durumda, fakat Zenaris ile kıyaslandığında eksik/hatalı söküm sebebiyle aynı seviyede olabileceğini pek düşünmüyorum.
Yine de, ücretsiz paylaştığın için kötü bir eleştiri yapmak istemem. Bedava sunduğun bir sistem için “eh işte, idare eder” denilebilecek bir durumda.

dosyaları başkasından aldım fakat eksik buldum. Başkasındanda almama gerek yok ama hersey bu kadar orta iken genede kullanacak arkadaşlara bol bol hata çözmeler dilerim. veya bol bol geliştirme ile ugraşmanız gerekecek çünkü eksik demek isterim.
:) sanada bol yardım konusu acmalar dilerım ıyı forumlar semihsel

"Tam anlamıyla sorunsuz çalışıyor" diyorsun Yani genel anlamda çalışır durumda olabilir, fakat Zenaris ile kıyaslandığında eksik/hatalı söküm sebebiyle aynı seviyede olabileceğini pek düşünmüyorum.

-"tamamen sorunsuz"

Knk Adam Senin Gibi Duyarsız Olmadı Teşekür Etmeyi Bildi :) bari konusma yapıyorsun konumanın arkasında dur zamanını benım konuma gırerek degil iyi şeylerde degerlendırerek kod ogrenme egıtıme gır boşu bosuna burdan yazıpta zamanına yazık etme barı bunu eklıyemedın baska sıstem

eklemeyı becer

yardım konusu açmış olmam demem elimde eksiksiz hali olmadıgını anlamına gelmez..
illaha benimde sökmüş olmam gerekmez. başka biryerden almış da olabilir. karşılaştırdıgımda hatalı oldugunuda görüyor olabilirim. ne kullanıyonuz siz anlamıyorum. HATALI İŞTE ZORUNA MI GİTTİ. yorumları kaldıramıyorsan konu açma kardeş. İLLAHA YANLIŞINA DOGRU DEMEK ZORUNDA DEGİLİM. HER NE AKDAR HATASIZ DESENDE HATALI İŞTE EKSİK İŞTE.

ÇALIŞTIGI EKSİZSİZ VEYA HATALI OLMADIGI ANLAMINA GELMEZ. ÖGREN BU İŞLERİ.

MUHATTABIM DEGİLSİN. KONUYU TAKİBİ BIRAKIYORUM SEN EGONU KAS HATALI EKSİK SİSTEMİN İLE HATANI EKSİĞİNİ KABUL ETME.

İYİ FORUMLAR HERKESE

@testetes @micho54 Bu 1 bilemedin 2 sene önce bu foruma sallayan bir daha dönmeyeceğim deyip giden eleman mı?

yardım konusu açmış olmam demem elimde eksiksiz hali olmadıgını anlamına gelmez..
illaha benimde sökmüş olmam gerekmez. başka biryerden almış da olabilir. karşılaştırdıgımda hatalı oldugunuda görüyor olabilirim. ne kullanıyonuz siz anlamıyorum. HATALI İŞTE ZORUNA MI GİTTİ. yorumları kaldıramıyorsan konu açma kardeş. İLLAHA YANLIŞINA DOGRU DEMEK ZORUNDA DEGİLİM.
Tmm abi bir daha olmaz :)

@testetes @micho54 Bu 1 bilemedin 2 sene önce bu foruma sallayan bir daha dönmeyeceğim deyip giden eleman mı?

Aynen abi dun ban yiyen bugun burda dahil olan emekleri kotulemeyi basaran arkadas

SEN ANANIN KARNINDA MI ÖGRENDİN HİÇ Mİ KONU AÇMADIN .. HER GELİŞTİRİCİ KONU AÇA AÇA ÖGRENMİŞTİR. NE EGO İNSANLARSINIZ SİZ YA.. SİZDEN HİZMET ALAN MÜŞTERİLERE YAZIK. KENDİNİZİ BİR HALT SANIYORSUNUZ. AMA MİLLETİN YAPTIKLARI ÜZERİNDEN PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ. KENDİ YAPTIGINIZ DA BİLDİĞİNİZDE YOK. SÖYLESENE MAVİ SATTIGININ HANGİSİ SANA AİT YALANDAN SÜSLE PÜSLE SAT GİTSİN DEMİ .. YAZIK ACIYORUM SİZE. Konu ben olunca herkes bir araya gelip laf atmaya başlıyor. HARİKA NE MUTLU BANA :D GENE HARİKAYIM.

SEN ANANIN KARNINDA MI ÖGRENDİN .. HER GELİŞTİRİCİ KONU AÇA AÇA ÖGRENMİŞTİR. NE EGO İNSANLARSINIZ SİZ YA.. SİZDEN HİZMET ALAN MÜŞTERİLERE YAZIK.
Eğer sen SemihSEL isen hatırlatayım zamanında benim videolarımı kötüleyip kendine müşteri çekmeye çalışıyordun. Yaptıkların unutulmadı, unutulmaz.

SEN ANANIN KARNINDA MI ÖGRENDİN HİÇ Mİ KONU AÇMADIN .. HER GELİŞTİRİCİ KONU AÇA AÇA ÖGRENMİŞTİR. NE EGO İNSANLARSINIZ SİZ YA.. SİZDEN HİZMET ALAN MÜŞTERİLERE YAZIK. KENDİNİZİ BİR HALT SANIYORSUNUZ. AMA MİLLETİN YAPTIKLARI ÜZERİNDEN PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ. KENDİ YAPTIGINIZ DA BİLDİĞİNİZDE YOK.
Bisey sorcam senin gercekten acın varmı forumlarda belliki cok darbe yemissin kendini tutamayınca küfüre dogru gidiyorsun boyle bir karaktere sahip oldugunu dusunuyorum neden 1 dediginiz 1 birini tutmuyor

Geri