Yönetim Ekibimiz Neler Yapıyor?

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Ortamın huzurunu ve düzenini korumak için yönetim ekibimiz sürekli çaba sarf etmektedir. Düzensizliğin önüne geçebilmemiz için tüm üyelerimize şeffaf bir şekilde kurallarımızı ve bu kuralların ihlal edildiğinde ne tür yaptırımlar ile karşılaşacağını belirtiyoruz. Ancak çoğu kişi kurallarımızı okumadığı için farkında olmadan ihlal edebiliyorlar. Bunu bildiğimiz içinde ağır ihlaller hariç (küfür, dolandırıcılık vs) önceden bildirimde bulunuyoruz. Fakat çok fazla tekrarlanması durumunda ihlalin türüne bağlı olarak yaptırımlar uyguluyoruz.

Yönetim ekibimiz şuanki hali ile sadece kuralların ihlalini denetlemekle kalmıyor sitemizde düzenin sağlanması için birçok konu ve yorumlar kurallara uygun bir şekilde düzenleniyor. Bunlar haricinde de ekibimizde bilgisinin olduğu konularda paylaşımlar yapıyor, üyelerin sorularını yanıtlıyor.
Sitemizin mevcut aktiflik durumunda bile çok fazla iş yükü olduğunu söylemek mümkün. Bu yüzden bu konuda moderasyon sayılarımızı paylaşacağız.

18 Haziran 2020 tarihinden bu güne kadar (18 Haziran 2021) toplamda 10.352 moderasyon işlemi gerçekleştirilmiş. Ortalama olarak ayda 862 işlem yapılmış.

Yönetim ekibimiz gönüllülük esasına göre çalışmalarını sürdürmektedir. 2011 yılından bu yana MMO Tutkunları'nı daha iyi bir hale getirmek ve üyelerimize/ziyaretçilerimize mümkün mertebede en iyi şekilde içeriklerin ulaşmasını sağlayabilmek için işimizi ciddiyetle yapmaya çalışıyoruz.

Site kurucusu olarak benimde moderasyon işlemlerim haricinde ekstra görevlerim bulunuyor. Bunlar sitenin düzgün bir şekilde yayına devam edilmesi, bakımlar, yazılımsal geliştirmeler vs.

Sitemizdeki aktifliğe bağlı olarak yönetim ekibimize daha fazla iş yükü çıkıyor. Bu yüzden gerekli şartları karşılayan üyelerimizi ekibimize dahil ediyoruz. Ancak belirtilen şartlar hiçte kolay değil. Şartlara bakmak isterseniz tıklayın.

Bu süreçte bizlerle beraber olan tüm ekip arkadaşlarıma ve kurallarımıza uyan tüm üyelerimize teşekkür ederim...
Site içeriğine katkı sunan üyelerimize de teşekkür ederiz.

Yönetim ekibimizin bu fedakarlığını sizlerde bir teşekkür ederek ekip üyelerimizi motive edebilirsiniz. :)
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst