Yapay Zeka İle Sistem Nasıl Yazdırılır?

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Seçkin
  • Yanıt Yanıt 50
  • Gösterim Gösterim 1K
Merhaba,
Bana battlepass sistemi yaz tamamlayana kadar durma. Nasıl bir battlepass istediğimi sorma!!! Battlepass sistemini yaz ve bitir!!!!

Merhaba,
Bana battlepass sistemi yaz tamamlayana kadar durma. Nasıl bir battlepass istediğimi sorma!!! Battlepass sistemini yaz ve bitir!!!!
claude şuan oyun içini test ediyo ama yavaş. 1-2 seneye kalmaz yazdığı sistemi testte ettiririz

şu anda da ediyo kardom kendi girip pencereleri açıp bug denemeleri yapılan özelliklerin çalışıp çalışmadığını claude test edebiliyor
bende ediyo yazdım zaten ama yavaş çalışıyo 1-2 seneye benim gibi hızlı hızlı yapar

@hasanmacit Allah aşkına al şunu benim elimden yoksa katil olacağım...

1791234275874.webp

hocam ben codex ve claude kullanıyorum öyle kod bilgim yok sadece oynuyordum fakat metin2 serveri kurmak küçüklükten kalan bi fantazi oldu benim için 2 aydır da bu forumda paylaşılan Razuning V5 üzerinde çalışıyorum ai ile ve baya sistemler ekledim. nerdeyse forumlarda bulabileceğiniz (yerli-yabancı)bütün dosyaları indirmişimdir. Fileste ai ile baya değişiklik yaptım ve en son ai kendince bir dev yeteneği oluşturdu sürekli de geliştiriyor bunu fakat token kısmına bi çözüm bulamadım çok hızlı bitiyor buna bi çözümü olan varsa sevinirim (tek sohbet üzerinde her şey farklı sohbetler açmadım). sistem ekledikçe girip deneyip hataları çözmeye çalışıyorum bilgim olmadığı içinde farkında olmadığım hatalar illaki vardır ama şuanlık güzel gidiyor. item tasarlama konusunda bildiğiniz bir program varsa söylerseniz sevinirim (iç item değil zırh silah için ai kullanacak eklenti de olur) bu arada bi seri silah için tasarım yaptı yapay zeka ama çokta düzgün olmadı şuanda farklı fileslerden ep market için derleme yapıyorum. sistemler haricinde oyuncunun ilerleme şekli tamamiyle ai tasarımı olacak o yüzden ve çokta anlamadığımdan müdahele etmiyorum ama item düşme oranları için x online durumu ve en az 1 yıllık item birikimi vs gibi düşünerek yap gibi bi prompt yazıyorum. hatta bazen farklı sohbete prompt istediğim gibi olana kadar yazdırıyorum bi sayfa veya fazla olabiliyor. Evet sinir eden tarafları da çok. o yüzden bazı şeyler için kesin promptlar vermeyi unutmayın skills.md dosyasını sürekli güncelletmeyi vs gerçi uğraşan arkadaşlar zaten biliyordur. sadece fikrimi yazmak ve farklı fikirleri görmek için geldim.

Son düzenleme:
Geri