Raviel Gold Üye Gold Üye MT Üye Mesaj 367 Çözümler 7 Beğeni 455 Puan 829 Ticaret Puanı 0 Dün 01:16 #41 Merhaba, Bana battlepass sistemi yaz tamamlayana kadar durma. Nasıl bir battlepass istediğimi sorma!!! Battlepass sistemini yaz ve bitir!!!!
Merhaba, Bana battlepass sistemi yaz tamamlayana kadar durma. Nasıl bir battlepass istediğimi sorma!!! Battlepass sistemini yaz ve bitir!!!!
hasanmacit Süper Üye Süper Üye Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 6.160 Çözümler 253 Beğeni 8.188 Puan 6.350 Ticaret Puanı 8 Dün 09:31 #42 Raviel demiş ki: Merhaba, Bana battlepass sistemi yaz tamamlayana kadar durma. Nasıl bir battlepass istediğimi sorma!!! Battlepass sistemini yaz ve bitir!!!! Hepsini görmek için tıklayın... claude şuan oyun içini test ediyo ama yavaş. 1-2 seneye kalmaz yazdığı sistemi testte ettiririz
Raviel demiş ki: Merhaba, Bana battlepass sistemi yaz tamamlayana kadar durma. Nasıl bir battlepass istediğimi sorma!!! Battlepass sistemini yaz ve bitir!!!! Hepsini görmek için tıklayın... claude şuan oyun içini test ediyo ama yavaş. 1-2 seneye kalmaz yazdığı sistemi testte ettiririz
Tengrist Mapper Mapper Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.817 Çözümler 44 Beğeni 1.852 Puan 1.329 Ticaret Puanı 0 Dün 09:39 #43 hasanmacit demiş ki: claude şuan oyun içini test ediyo ama yavaş. 1-2 seneye kalmaz yazdığı sistemi testte ettiririz Hepsini görmek için tıklayın... şu anda da ediyo kardom kendi girip pencereleri açıp bug denemeleri yapılan özelliklerin çalışıp çalışmadığını claude test edebiliyor
hasanmacit demiş ki: claude şuan oyun içini test ediyo ama yavaş. 1-2 seneye kalmaz yazdığı sistemi testte ettiririz Hepsini görmek için tıklayın... şu anda da ediyo kardom kendi girip pencereleri açıp bug denemeleri yapılan özelliklerin çalışıp çalışmadığını claude test edebiliyor
hasanmacit Süper Üye Süper Üye Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 6.160 Çözümler 253 Beğeni 8.188 Puan 6.350 Ticaret Puanı 8 Dün 10:25 #44 Tengrist demiş ki: şu anda da ediyo kardom kendi girip pencereleri açıp bug denemeleri yapılan özelliklerin çalışıp çalışmadığını claude test edebiliyor Hepsini görmek için tıklayın... bende ediyo yazdım zaten ama yavaş çalışıyo 1-2 seneye benim gibi hızlı hızlı yapar
Tengrist demiş ki: şu anda da ediyo kardom kendi girip pencereleri açıp bug denemeleri yapılan özelliklerin çalışıp çalışmadığını claude test edebiliyor Hepsini görmek için tıklayın... bende ediyo yazdım zaten ama yavaş çalışıyo 1-2 seneye benim gibi hızlı hızlı yapar
Tengrist Mapper Mapper Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.817 Çözümler 44 Beğeni 1.852 Puan 1.329 Ticaret Puanı 0 Dün 10:31 #45 hasanmacit demiş ki: bende ediyo yazdım zaten ama yavaş çalışıyo 1-2 seneye benim gibi hızlı hızlı yapar Hepsini görmek için tıklayın... 1-2 seneye rdryi sıfırdan yapar gibi hissediyorum şu anki atılım muazzam 5 sene önceyi düşününce şimdiki bile uzay çağı
hasanmacit demiş ki: bende ediyo yazdım zaten ama yavaş çalışıyo 1-2 seneye benim gibi hızlı hızlı yapar Hepsini görmek için tıklayın... 1-2 seneye rdryi sıfırdan yapar gibi hissediyorum şu anki atılım muazzam 5 sene önceyi düşününce şimdiki bile uzay çağı
dwesemre Üye Üye Mesaj 20 Çözümler 2 Beğeni 9 Puan 448 Ticaret Puanı 0 Dün 22:12 #46 hasanmacit demiş ki: claude şuan oyun içini test ediyo ama yavaş. 1-2 seneye kalmaz yazdığı sistemi testte ettiririz Hepsini görmek için tıklayın... claude bende ücretsiz hiç bir işlem yapmıyor var mı bi öneriniz
hasanmacit demiş ki: claude şuan oyun içini test ediyo ama yavaş. 1-2 seneye kalmaz yazdığı sistemi testte ettiririz Hepsini görmek için tıklayın... claude bende ücretsiz hiç bir işlem yapmıyor var mı bi öneriniz
hasanmacit Süper Üye Süper Üye Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 6.160 Çözümler 253 Beğeni 8.188 Puan 6.350 Ticaret Puanı 8 Dün 22:33 #47 dwesemre demiş ki: claude bende ücretsiz hiç bir işlem yapmıyor var mı bi öneriniz Hepsini görmek için tıklayın... ücretli kullandığım için bir fikrim yok ücretsizin musluklarını kısmışlardır bilerek
dwesemre demiş ki: claude bende ücretsiz hiç bir işlem yapmıyor var mı bi öneriniz Hepsini görmek için tıklayın... ücretli kullandığım için bir fikrim yok ücretsizin musluklarını kısmışlardır bilerek