Yapay Zeka İle Sistem Nasıl Yazdırılır?

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Seçkin
  • Yanıt Yanıt 34
  • Gösterim Gösterim 540
ben chatgpt den daha iyi sonuç alıyordum gemine saçma sapan kod yazıyordu çoğu zaman anlattığım şeyi anlamıyordu ama şimdi nasıldır bilmiyorum.

@hasanmacit pc ye indirip dosyalara erişim verebildiğimiz bir yapay zeka çıkmadı mı ya halen. Tek tek dosya atıp taratıp iş yaptırmaya devam mı yoksa.
gemini varsa antigravity indirip hesabınla giriş yapıp localde kullanabilirsin. gptninde uygulaması var diye biliyorum fakat emin değilim. claudenin de localde uygulaması var. kalan yapay zekalardan haberim yok.

ben chatgpt den daha iyi sonuç alıyordum gemine saçma sapan kod yazıyordu çoğu zaman anlattığım şeyi anlamıyordu ama şimdi nasıldır bilmiyorum.

@hasanmacit pc ye indirip dosyalara erişim verebildiğimiz bir yapay zeka çıkmadı mı ya halen. Tek tek dosya atıp taratıp iş yaptırmaya devam mı yoksa.
Gpt'nin codex'i var şuan, Farklı sektörde çalışan bir akranım var.
Codex'e komut verip bir çizimler yaptırıyor geçen gördüğümde şaştım kaldım.
Pc açık kendiliğinden çiziyo falan varya gerçekten deli dehşet bişeydi.​

Ben gemini 3.8 ile crossplatform bir yapı kurdum, şu an mobil arayüz üzerinde çalışıyor. Kodlardaki mantık hatalarını ve memory leak durumlarını ise opus 4.6 ile çözüyorum. Hatta hem client hem de server tarafını 64 bit mimariye geçirdi, DX 9 güncellemelerini tamamladı ve tüm harici kütüphaneleri baştan aşağı yükseltti; ben test süreçlerini yürütüyorum fakat metin2 geliştirici topluluğunda yapay zekaya karşı garip bir öfke var kullananları küçümseyip aşağılamaya çalışıyorlar

Ben gemini 3.8 ile crossplatform bir yapı kurdum, şu an mobil arayüz üzerinde çalışıyor. Kodlardaki mantık hatalarını ve memory leak durumlarını ise opus 4.6 ile çözüyorum. Hatta hem client hem de server tarafını 64 bit mimariye geçirdi, DX 9 güncellemelerini tamamladı ve tüm harici kütüphaneleri baştan aşağı yükseltti; ben test süreçlerini yürütüyorum fakat metin2 geliştirici topluluğunda yapay zekaya karşı garip bir öfke var kullananları küçümseyip aşağılamaya çalışıyorlar
x64 ve dx9 nekdr surede yapti ve hangi ai le yaptn hocam ve limit varmi ai de sure vesaire

Küçümseyen tayfa matbaaya karşı olanlarla aynı zihniyete sahip olabilir :D Şundan 4-5 sene önce aylarca süren kodlama süreçleri ai sayesinde kısaldı. Ayrıca bir konuyu araştırırken daha hızlı bilgiye ulaşmayı da sağlıyor. Küçümseyenleri gerçekten anlamıyorum.

Ayrıca bu rehber konusunu faydalı gördüğüm için seçkin konulara dahil ettim.

Küçümseyen tayfa matbaaya karşı olanlarla aynı zihniyete sahip olabilir :D Şundan 4-5 sene önce aylarca süren kodlama süreçleri ai sayesinde kısaldı. Ayrıca bir konuyu araştırırken daha hızlı bilgiye ulaşmayı da sağlıyor. Küçümseyenleri gerçekten anlamıyorum.

Ayrıca bu rehber konusunu faydalı gördüğüm için seçkin konulara dahil ettim.
evet ai de bi teknolji sayilir nasil internet tel pc teknoloji ise ki ozaman tuslu telefon yada net felan olmasin hayatimizda ayni mantik yani kullaninca bi ekstrem zihniyet olmamali

Gemini Al Ultra'yı denedin mi Hasan hocam ?

Son düzenleme:
Gemini Al Ultra'yı denedin mi Hadan hocam ?
ne farkeder ki altyapısı aynı çok bir şey değişeceğini sanmıyorum ben ama denemedim de
antigravity gpt claude veya diğer yapay zekalardan daha fazla verim almak için martysamanın paylaştığı skills i ekletin farkı göreceksiniz.
ilk defa gördüm bi inceleyeyim teşekkürler

ai kullananları eleştirenler ;
Yapay zekayla sistemmi yazılır. O sistem bug doludur. veri sızdırıyodur. oto b.ku vardır. ai yazamaz sistem biz en iyisini biliyoruz.

Yine ai kullananları eleştirenler :
Gpt keenkaaa aaaa şu sistemde bug var nasıl çözcezzz.
Gemini knkkk item nasıl ekliyozzz..
gpt knkaaa item ekledimde pencereye tam oturmadı nasıl otutturucaz kenkaaa sanada otutturiyimmi kenkaaa

😂😂😂😂

Geri