- Ticaret Puanı
- 0
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Değiştir:
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Rica etsem açıklar mısınız bu core düşmesi hangi senaryoda gerçekleşiyor.kod bloğunu bulamayanlar için game/src/char.cpp
won sınırını aşınca oyun düşüyorRica etsem açıklar mısınız bu core düşmesi hangi senaryoda gerçekleşiyor.
envanterdeki won sınırı eşit olduğunda envanterdeki won sınırını geçmeye çalıştığında veriyor bende kendi pazarıma kurduğum wonlu itemi kendim çektiğim zamanda attı won ile ilgili core verdiği zaman core ı inceleyelim ilgili kod satırıysa değiştirelimRica etsem açıklar mısınız bu core düşmesi hangi senaryoda gerçekleşiyor.
Ne kadar won vardı ve ne kadar won daha vermeye çalışırken verdi bunu ?envanterdeki won sınırı eşit olduğunda envanterdeki won sınırını geçmeye çalıştığında veriyor bende kendi pazarıma kurduğum wonlu itemi kendim çektiğim zamanda attı won ile ilgili core verdiği zaman core ı inceleyelim ilgili kod satırıysa değiştirelim
won sınırı 999 kende veriyordu 1m yaptım yine verdi misal won sınırı 999 ken /set nick cheque 1000 yaptığım zaman core veriyordu ve ya won bozdurma şeklinde 999 won varken yang bozdurup won almaya çalıştığımda yine core veriyordu sınırı geçmeye çalıştığında core veriyordu kısaca her türlü işlemde won limiti kaç olursa olsunNe kadar won vardı ve ne kadar won daha vermeye çalışırken verdi bunu ?
Hangi senaryoda gerçekleştiğini sorma sebebim tekrar edebiliyorsam bu fixi uygulayacaktım fakat. hiçbir şekilde tekrarlayamadım. 1000 yapıyorum won vermiyor 999 yapıyorum wonu veriyor pazar kuruyorum olmuyor galiba sizde ki sorunu tekrar edebilmek için offline shop kullanıyor olmamız gerek. Elinize sağlık fix için teşekkürlerwon sınırı 999 kende veriyordu 1m yaptım yine verdi misal won sınırı 999 ken /set nick cheque 1000 yaptığım zaman core veriyordu ve ya won bozdurma şeklinde 999 won varken yang bozdurup won almaya çalıştığımda yine core veriyordu sınırı geçmeye çalıştığında core veriyordu kısaca her türlü işlemde won limiti kaç olursa olsun
biraz daha açıklar mısın /set şeklinde 1000 yaptığında mı won vermiyorHangi senaryoda gerçekleştiğini sorma sebebim tekrar edebiliyorsam bu fixi uygulayacaktım fakat. hiçbir şekilde tekrarlayamadım. 1000 yapıyorum won vermiyor 999 yapıyorum wonu veriyor pazar kuruyorum olmuyor galiba sizde ki sorunu tekrar edebilmek için offline shop kullanıyor olmamız gerek. Elinize sağlık fix için teşekkürler
Evet /set nick won 1000 yapınca maxı geçtiği için won vermiyor. Karakterde 0 won varsa 999 yaparsam ekleniyor. ve ya 100won varsa 899 yazarsam ekleniyor. onun harici eklenmiyor doğrudan overflow diye sysser atıyorbiraz daha açıklar mısın /set şeklinde 1000 yaptığında mı won vermiyor
length.h içerisindeki CHEQUE_MAX değerini kontrol ettiniz mi ve birde core veriyor muEvet /set nick won 1000 yapınca maxı geçtiği için won vermiyor. Karakterde 0 won varsa 999 yaparsam ekleniyor. ve ya 100won varsa 899 yazarsam ekleniyor. onun harici eklenmiyor doğrudan overflow diye sysser atıyor
Yok core vermiyor max değeri 1000. Core vermeyen won sistemine zorla core verdiricenlength.h içerisindeki CHEQUE_MAX değerini kontrol ettiniz mi ve birde core veriyor mu
yok be bişey olmaz ona 1001 dene birde belki sorunun çözülürYok core vermiyor max değeri 1000. Core vermeyen won sistemine zorla core verdiricen![]()
![]()
![]()
1001 denedim olmadı 999999999999 yaptım yine core vermedi sdksdkdk total amount 999 diyor üzerini vermiyor inatlaştı vermiyoryok be bişey olmaz ona 1001 dene birde belki sorunun çözülür
değişik yüksek makamlarda tanıdıklarımız var rahat ol bizde deriniz. @Whistle ilgilenir misin1001 denedim olmadı 999999999999 yaptım yine core vermedi sdksdkdk total amount 999 diyor üzerini vermiyor inatlaştı vermiyor
lol büyük ihtimal onu tetikleyen farklı bir durum vardır offlineshopla ilgili olabileceğini düşünüyorumdeğişik yüksek makamlarda tanıdıklarımız var rahat ol bizde deriniz. @Whistle ilgilenir misin
ilgili src dosyasına hatta py dosyalarını da gözden geçir bulursan forumla paylaşırsan sevinirimlol büyük ihtimal onu tetikleyen farklı bir durum vardır offlineshopla ilgili olabileceğini düşünüyorum
Tabiki seve seve paylaşırım ama yaptığınız fixle ilgili bir problem yok bilginiz olsun. sadece farklı senaryoları öğrenip testler yapmak istedim çünkü olası bir bug core düşmesi vs karşılaşırsam şimdiden çözmek içindi. Vaktini ayırdığın için teşekkür ederimilgili src dosyasına hatta py dosyalarını da gözden geçir bulursan forumla paylaşırsan sevinirim