Metin2 Official won sistemi Sorunsuz Max 999

Darklovers

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar benimde kullandığım won sistemini sizlerle paylaşacağım daha önce paylaşıldı ama envanterde sadece 99 wona kadar taşıya biliyorduk ve bazı eksikleri vardı bunları tamamlayıp max 999 won lu olarak sizlere paylaşıyorum kolay bir ekleme anlatımı çıkardım herkes ekleye bilir kanıtlara geçelim

NOT : İÇERİSİNDEKİ ANLATIM SERMAYE TASKBAR SİSTEMİNE GÖRE ANLATIM YAPTIM İSTEYENLER ONUDA EKLESİN KULLANMAK İSTEMEYENLER KODLARDA DÜZENLEMELER YAPMASI GEREKİYOR

ENVANTERDE 999 WON
0218_210408.jpg

PAZARDA WON SATIŞI GÖZÜKMESİ
0218_210223.jpg

EĞER WON İLE SATMAYACAK SANIZ YANİ KUTUCUĞU 0 OLARAK BIRAKTIYSANIZ WON YAZISI GÖZÜKMEYECEKTİR RESİMDEKİ GİBİ SADECE YANG GÖZÜKECEK
0218_210226.jpg

LONCA TECRÜBE VERME KISMINDA WON GÖZÜKMEZ FİX
0218_213513.jpg

İTEM AYIRIRKEN WON GÖZÜKMEZ FİX
0218_213500.jpg

DOWNLOAD :
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

VİRUSTOTAL :

Dosya Eklentileri

hocam sermayesiz nasıl ekleriz ? bir de 999 ya max. onu arttırabiliyormuyuz

hocam sermayesiz nasıl ekleriz ? bir de 999 ya max. onu arttırabiliyormuyuz
Uiinventory.py dosyasına ekleme yapman lazım won sınırınıda artıra bilirsin 999 yazan yeri değiştir daha sonra questi düzenle en son olarakta py kısmından eğer 4 haneli bir sayı yapıcaksan kutucukların tuta bilecekleri sayı 3 hanli olan yeri 4 yapıcaksın

Ekleyecek ve ekleyen arkadaşlar için set komutuyla won verme olayında bir core var sebebine tam bakmadım, bilginiz olsun. Tetiklenme şekli üzerinize 995 won alın sonra sürekli olarak set komutuyla örnek 5 won gönderin bir kaç seferden sonra core veriyor.

Ekleyecek ve ekleyen arkadaşlar için set komutuyla won verme olayında bir core var sebebine tam bakmadım, bilginiz olsun. Tetiklenme şekli üzerinize 995 won alın sonra sürekli olarak set komutuyla örnek 5 won gönderin bir kaç seferden sonra core veriyor.
Hocam, Ticaret Camı’nı ve Won sistemini tamamen kendim ekledim. Diğer sistemlere kıyasla 10 kat daha sorunsuz çalışıyor diyebilirim. Ayrıca, Stadun’un paylaşmış olduğu Won sistemi kodlarıyla karşılaştırırsanız, neredeyse birebir (%99.9) aynı olduğunu görürsünüz. Eksik olan bazı kısımları o kodlardan tamamlayabilirsiniz.

Şu an sistemde 200.000 K Won sınırı belirledim ve bugüne kadar bir kez bile core hatası almadım. Eğer sizde eksik kodlar varsa, ben elimdeki kodları paylaşabilirim; işinizi fazlasıyla görecektir.

Buradaki Won sistemi, Stadun’un paylaştığı sistemle aynı mantıkta çalışıyor. Tek fark: Stadunun 99 sınır koymuşken,bunun 999 olması ve inceliyebilirsiniz

Hatta isterseniz .dds dosyalarını bile oradan alabilirsiniz, burada ekli değil. Stadun’un koyduğu sınır değerine de göz atmanız faydalı olur.

Dosya Eklentileri

• 0630_162135.webp
    0630_162135.webp
    182,2 KB · Gösterim: 6
Son düzenleme:
Bu Sistemle Aynı @nyami eksik kodlarınız var ise burdan alabilirsiniz eger bilgilendirme amaclı yanlışlık varsa adminler tarafında link kaldırılırsa iyi olur tesekurler

Son düzenleme:
Hocam, Ticaret Camı’nı ve Won sistemini tamamen kendim ekledim. Diğer sistemlere kıyasla 10 kat daha sorunsuz çalışıyor diyebilirim. Ayrıca, Stadun’un paylaşmış olduğu Won sistemi kodlarıyla karşılaştırırsanız, neredeyse birebir (%99.9) aynı olduğunu görürsünüz. Eksik olan bazı kısımları o kodlardan tamamlayabilirsiniz.

Şu an sistemde 200.000 K Won sınırı belirledim ve bugüne kadar bir kez bile core hatası almadım. Eğer sizde eksik kodlar varsa, ben elimdeki kodları paylaşabilirim; işinizi fazlasıyla görecektir.

Buradaki Won sistemi, Stadun’un paylaştığı sistemle aynı mantıkta çalışıyor. Tek fark: Stadunun 99 sınır koymuşken,bunun 999 olması ve inceliyebilirsiniz

Hatta isterseniz .dds dosyalarını bile oradan alabilirsiniz, burada ekli değil. Stadun’un koyduğu sınır değerine de göz atmanız faydalı olur.
Bu Sistemle Aynı @nyami eksik kodlarınız var ise burdan alabilirsiniz eger bilgilendirme amaclı yanlışlık varsa adminler tarafında link kaldırılırsa iyi olur tesekurler

Ben sadece ekledim bıraktım daha üzerinde oynama yapmadım. Gördüğüm şey 1-2 kere won verince birşey yok ama ardı ardına tetikletince won da dolayı core veriyor onunda set tarafından geldiğini gözledim başka bir kurcalama yapmadım. Şu sıralar biraz yoğunum elim boşa çıksa ikarus v1 e won giydirmesi yapacam :censored:. Bilgi için teşekkür ederim o kodlarıda bi kontrol edeceğim.

Geri