Yardım WİKİ SİSTEMİ ARIYORUM

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

rizacakirr1

ÇAKIR
Üye
Ticaret Puanı
0
Konu başlıklarını tamamen büyük harfle yazmayınız.
Merhaba arkadaşlar;

Düzgün bildiğiniz wiki sistemi var mıdır forumlardan bulduğunuz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Files link atar mısın birde mainline uyumlu olur mu
Ameria files marty sama alt yapı kullanıyor fakat ufak bir kaç düzenleme ile uydurabilirsin fazla zorlamaz .

Ameria files marty sama alt yapı kullanıyor fakat ufak bir kaç düzenleme ile uydurabilirsin fazla zorlamaz .

teşekkürler deneyeceğim

sistem dracarys ait kendi projeme uygun olmadıgı için malesef görüntü yok arastırma yapıp inceliyebilirsiniz

mainline altyapıya uyumlu mudur çok yorar mı bilginiz var mıdır
kodlar mantık olarak aynı ılerler martsama ve mainline kodlarıda birbirine yakın oldugu ıcın sorun yasıyacagınızı dusunmuyorum fakat kod bılgınz yok ıse süslü parantezlere dikat etmeniz yeterli yada yapay zeka destegı ıle duzenleme yapabılırsınız dogru ekledıkten sonra sorun yasıyacagınızı dusunmuyorum

kodları inceledim sistem bu yapıda olarak goruntulenıyor

Dosya Eklentileri

• Adsiz-4-600x409.webp
    Adsiz-4-600x409.webp
    32,8 KB · Gösterim: 41
ingilizce desteği basit türkçe cevirebilirsiniz locale_game locale_interface veya sunucu kısmında düzenleme yapabılırsınız takıldıgınız konu o olmasın istediğiniz sistem bumu degilmi ona bakın ve yawas yawas ilerledikten sonra istedıgınız sistemi zaten avucunuza alacaksınız yani siz sıradan bir sistem eklemesı dahil yapsanız yapacagınız calısma verecegınız düzenleme baglı bu nedenle istersenız başka filesten söküpte ekleme yapabılırsınız

Geri