İşleme Alınmadı/Reddedildi Welberw9696 (Metin2 files/sistem satış mağduriyeti)

• Konuyu açan Konuyu açan muhammetemin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 27
  • Gösterim Gösterim 1K
Bu şikayet konusu bölüm kuralı veya hatalı şablon ya da forum kurallarına uygunsuz olduğu gerekçesi ile reddedilmiş veya işleme alınmamış olabilir. Veya reddetme gerekçesi farklı olabilir. Lütfen konudaki yetkili yorumunu okuyunuz. Genellikle en son yorumdur.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
pardon sana ait sıfırdan yazdıgın bi tane sistemi hele bi göster bana hepsi warez o sistemlerin utanmaz bide bana ait diyosun herkesi kandırırsın beni asla yıllardır ben bu piyasadayım
Vslik warez filesine 150 k para isteyen adamsın kanka bence çok konuşma karşındaki adam seni baştan yazar

Vslik warez filesine 150 k para isteyen adamsın kanka bence çok konuşma karşındaki adam seni baştan yazar
kardeşim sistemleri saysam hacı az bile diyosun dersinde neyse görünen yüzüyle yorum yapman hoş değil o fileste ne sistemler yazmısım ben hepsini tek tek sana göstermem mümkün değil ama ben yaptıklarımı kanıtlarım siz ise kendi yapmadıgınız warez sistemlerinizle övünürsünüz

150k istemesi normal değil sence kardeşim dracarys 15 20 den fazla sistemler var bizzat kendisi yazdırdığı sistemler var martysamadan kendi aldığı files offlineshop kendi aldığı ikarustan normalde değil mi sence. bazı satış konularında fileslere fiyat soruyorum ne olduğu belirsiz offlineshop 80 100k fiyat biçiliyor bu arkadaş az bile söylüyor

Son düzenleme:
150k istemesi normal değil sence kardeşim dracarys 15 20 den fazla sistemler var bizzat kendisi yazdırdığı sistemler var martysamadan kendi aldığı files offlineshop kendi aldığı ikarustan normalde değil mi sende bazı satış konularında fileslere fiyat soruyorum ne olduğu belirsiz offlineshop 80 100k fiyat biçiliyor bu arkadaş az bile söylüyor

Ne sistemi varmış dracaysdan 15 20 den fazla kanka saysana bana gözünü seviyim tek gördüğüm otomatik av ve vs turnuvası dracays başka bişey göremedim

Ne sistemi varmış dracaysdan 15 20 den fazla kanka saysana bana gözünü seviyim tek gördüğüm otomatik av ve vs turnuvası dracays başka bişey göremedim
işte bak resimlere koydugum sistemlere nazaran yorum yapıyosun ayrıyeten warez sistem ekleyen kisiler büyük oyun düsünmüyodur zaten neyse bu konuyu tartısmayalım burda daha iyisini yap sen 300 e sat kimse sana birşey diyemez demeyede hakkı yok

Konudaki yazışmaları okuduğumuz zaman burda geliştirici arkadaş haklı. Ancak kendisinin bahsettiği gibi "sitemdeki sistemlerin %90'ı elimle yazdım" gibi söylemler aslını yansıtmıyor. Hem bu forum hem de turunculu forumda c++ kategorisine bakacak olursanız hepsi zaten paylaşılmış olan sistemler. Satışını yaptığınız sistemlerde illaki emeğiniz oluyordur. Ancak bir iki gui giydirip, birkaç şey değiştirerek hepsini sıfırdan yazdım demek hem sistemin asıl sahiplerine hakaret etmektir, hem de müşteriyi yanıltmaktır.

Benim ücretsiz bir şekilde forumlarda paylaştığım sistemdir :

( ) & (Tetra Otomatik Patron Spawn (Saate Göre))

Satışını yaptığınız ekstra şans sistemi:

Satışını yaptığınız Hasar Limit Sistemi

Hemen hemen satışını yaptığınız tüm sistemlerin konusunu buradan da paylaşabilirim. Sadece hepsini 0 dan yazdım demek büyük bir iddia.

150k istemesi normal değil sence kardeşim dracarys 15 20 den fazla sistemler var bizzat kendisi yazdırdığı sistemler var martysamadan kendi aldığı files offlineshop kendi aldığı ikarustan normalde değil mi sence. bazı satış konularında fileslere fiyat soruyorum ne olduğu belirsiz offlineshop 80 100k fiyat biçiliyor bu arkadaş az bile söylüyor
orjinal olduğuna hemen kanaat getirdik demek oysa ki forumlarda gezen arşivleri dracarysin ne ki yani dimi

Ben bu konuda neye cevap vermek için davet edildim?
Aldığı sistemler kendisine anydesk aracılığıyla kuruldu zaten.
Files bana ait değil, aldığı sistemler kuruldu ve benimle olan işi bitti.
Sonrasında kendisi ftp de dosyalarını bozduğunu söyleyip yardım istedi bu benim işim olmamasına rağmen 2-3 defa bağlanıp tekrar tekrar "ücretsiz" yardımda bulundum.Benim işim bana ait olmayan bir filesin yedeğini almak değil.
Aldığı sistemler teslim edildi ve aramızdaki iş bitti. Hata yaşadığında zaten yardımcı olup bağlanıp çözüyorum.Kendi filesinde kendi yaptığı hatalar yada yedek almamasının benimle ilgisi yok. Ben kimsenin hayat güvencesi değilim.
1 alıyorsam 5 lik iş yapıyorum zaten bunu bilen herkes biliyor. Adımın böyle saçma sapan aslı olmayan bir konuyla kirletilmemesini de rica ediyorum.
Kurulum ücreti aldığımı söylemesi bile ne kadar saçma bi konunun içinde olduğumuzu gösteriyor zaten.
@Whistle

29949 eklentisini görüntüle
Cevap hakkı her zaman sağlanmaktadır.

Daha önceki mesajımda söylediğim gibi bu konuyu işleme almamızı gerektirecek bir durum yoktur. Bu yüzden bu şikayet konusu kapatılmıştır.

Files / Model / Sistem Satışı madde 14/F-1 e göre iddia edilen söylemlerin maddi kanıtlarla desteklenmediği için bu şikayet konusunu işleme alamayız. Şikayet konusunda yer alan iddialar ise sitemizin kurallarını ve ticaret kurallarını ihlal etmemektedir. Eğer @welberw9696 cevap vermek isterse cevap hakkını kullanabilir.

Ayrıca şikayet konularında 3. taraf kişilerin yorum yazması yasaktır. Üyelerimizden ricam lütfen bu kurala uyunuz

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri