Yardım uitooltip sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan farukkaya
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 23
  • Gösterim Gösterim 219
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
Python taraflı chr.IsGameMaster kodunu eklediğimiz zaman değer hatası veriyor srcsi olmadığı için client src bakamadık nasıl eklendiğine o yüzden bu kodu sildiğimizde çalısıyor fakat gm dahil herkes görür vaziyette şuan gm kontrolunu yapabileceğimiz bir fonksiyon lazım

Python taraflı chr.IsGameMaster kodunu eklediğimiz zaman değer hatası veriyor srcsi olmadığı için client src bakamadık nasıl eklendiğine o yüzden bu kodu sildiğimizde çalısıyor fakat gm dahil herkes görür vaziyette şuan gm kontrolunu yapabileceğimiz bir fonksiyon lazım
Garip. IsGameMaster varsayılan bir sorgu zaten, sonradan eklenen bir şey değil. Tüm fileslerde var.
PythonCharacterModule.cpp:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
PyObject * chrIsGameMaster(PyObject* poSelf, PyObject* poArgs)
{
    int iVirtualID;
    if (!PyTuple_GetInteger(poArgs, 0, &iVirtualID))
        return Py_BuildException();

CInstanceBase * pInstance = CPythonCharacterManager::Instance().GetInstancePtr(iVirtualID);
    if (!pInstance)
        return Py_BuildValue("i", 0);

return Py_BuildValue("i", pInstance->IsGameMaster());
}

void initchr() içine:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
{ "IsGameMaster",                chrIsGameMaster,                    METH_VARARGS },

Garip. IsGameMaster varsayılan bir sorgu zaten, sonradan eklenen bir şey değil. Tüm fileslerde var.
PythonCharacterModule.cpp:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
PyObject * chrIsGameMaster(PyObject* poSelf, PyObject* poArgs)
{
    int iVirtualID;
    if (!PyTuple_GetInteger(poArgs, 0, &iVirtualID))
        return Py_BuildException();

CInstanceBase * pInstance = CPythonCharacterManager::Instance().GetInstancePtr(iVirtualID);
    if (!pInstance)
        return Py_BuildValue("i", 0);

return Py_BuildValue("i", pInstance->IsGameMaster());
}

void initchr() içine:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
{ "IsGameMaster",                chrIsGameMaster,                    METH_VARARGS },
client sourcesi olmadığı için bilişim filesi kullanıyor arkadaş o yüzden bakamıyoruz değeri değiştirmiş yada farklı kullanılmış olmasından şüphelendim ama bilmiyorum yani

client sourcesi olmadığı için bilişim filesi kullanıyor arkadaş o yüzden bakamıyoruz değeri değiştirmiş yada farklı kullanılmış olmasından şüphelendim ama bilmiyorum yani
Syserre bakılırsa komple kaldırmışlar bu kodu. O halde bilişimle görüşmesi gerek, belki farklı bir sorgu yapısı vardır.

onlarda olduğunu idda ediyorlar garip bir durum
root içinde IsGameMaster (vb.) araması yapın. Farklı yerlerde kullanılmışsa eğer oradan görebilirsiniz. Eğer sonuç yoksa yok demektir.
"iddia ediyorlar"sa muhtemelen yoktur gibime geliyor. Olsa direkt söylerlerdi diye düşünüyorum.

Geri