İtemin üzerine gelince Vnum değerini gösterme için
Dc : farukkaya67
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
sitesindekini yaptım ama olmadı destek atabilecek var mıDc : farukkaya67
Şimdi gördüm işlerim vardı kb knk buyur
Şimdi al dene olması gerekiyor
Şimdi al dene olması gerekiyor
interfacemodule.py atar mısın@osman1088 sizin attığınızı attığımda üsteki sysser
@Happy Way reis senin kini attım fakat itemlerin üzerine gelince hiç bişey gelmiyor item özellikleri bile gitti
Python taraflı chr.IsGameMaster kodunu eklediğimiz zaman değer hatası veriyor srcsi olmadığı için client src bakamadık nasıl eklendiğine o yüzden bu kodu sildiğimizde çalısıyor fakat gm dahil herkes görür vaziyette şuan gm kontrolunu yapabileceğimiz bir fonksiyon lazım
Garip. IsGameMaster varsayılan bir sorgu zaten, sonradan eklenen bir şey değil. Tüm fileslerde var.Python taraflı chr.IsGameMaster kodunu eklediğimiz zaman değer hatası veriyor srcsi olmadığı için client src bakamadık nasıl eklendiğine o yüzden bu kodu sildiğimizde çalısıyor fakat gm dahil herkes görür vaziyette şuan gm kontrolunu yapabileceğimiz bir fonksiyon lazım
PyObject * chrIsGameMaster(PyObject* poSelf, PyObject* poArgs)
{
int iVirtualID;
if (!PyTuple_GetInteger(poArgs, 0, &iVirtualID))
return Py_BuildException();
CInstanceBase * pInstance = CPythonCharacterManager::Instance().GetInstancePtr(iVirtualID);
if (!pInstance)
return Py_BuildValue("i", 0);
return Py_BuildValue("i", pInstance->IsGameMaster());
}
{ "IsGameMaster", chrIsGameMaster, METH_VARARGS },
client sourcesi olmadığı için bilişim filesi kullanıyor arkadaş o yüzden bakamıyoruz değeri değiştirmiş yada farklı kullanılmış olmasından şüphelendim ama bilmiyorum yaniGarip. IsGameMaster varsayılan bir sorgu zaten, sonradan eklenen bir şey değil. Tüm fileslerde var.
PythonCharacterModule.cpp:
C++:PyObject * chrIsGameMaster(PyObject* poSelf, PyObject* poArgs) { int iVirtualID; if (!PyTuple_GetInteger(poArgs, 0, &iVirtualID)) return Py_BuildException(); CInstanceBase * pInstance = CPythonCharacterManager::Instance().GetInstancePtr(iVirtualID); if (!pInstance) return Py_BuildValue("i", 0); return Py_BuildValue("i", pInstance->IsGameMaster()); }
void initchr() içine:
C++:{ "IsGameMaster", chrIsGameMaster, METH_VARARGS },
Syserre bakılırsa komple kaldırmışlar bu kodu. O halde bilişimle görüşmesi gerek, belki farklı bir sorgu yapısı vardır.client sourcesi olmadığı için bilişim filesi kullanıyor arkadaş o yüzden bakamıyoruz değeri değiştirmiş yada farklı kullanılmış olmasından şüphelendim ama bilmiyorum yani
onlarda olduğunu idda ediyorlar garip bir durumSyserre bakılırsa komple kaldırmışlar bu kodu. O halde bilişimle görüşmesi gerek, belki farklı bir sorgu yapısı vardır.
root içinde IsGameMaster (vb.) araması yapın. Farklı yerlerde kullanılmışsa eğer oradan görebilirsiniz. Eğer sonuç yoksa yok demektir.onlarda olduğunu idda ediyorlar garip bir durum