herkese selam. uzun zamandır bir çok kişinin uzun zamandır eğitim seti videolarını aradığını, güncel versiyonlarının gelip gelmeyeceğini sorduğunu gördüm. forum kanalında bazı temel videolar olsa bile bazıları telif sebebiyle gizlenmiş durumda. bu sebeple şunu düşündüm. 1-2 döner veya kahve parasına bu işlerde ortalama bir seviyeye gelmek için böyle bir kurs satın alır mıydınız? bana yan gelir olması için böyle bir kurs yapmayı düşünüyorum ne zamandır. en azından bu kursla sistem ekleme-çıkarma-sökme, sıfırdan kendi bsdnizi oluşturma, guilere yeni soket açma, sistemlerin bazı özelliklerini kendinize göre düzenleme, aldığınız hataları (çok uçuk değilse) kendiniz çözümleme, item ekleme-kaldırma, item özelliği değiştirme, map ekleme-kaldırma gibi bir çok özelliği bu kursla keşfedebilirsiniz. yapacağım bu kursla insanları en azından benim bilgi birikim seviyeme çekerek, teknik destekteki dolandırılmaların önüne geçebileceğimizi düşünüyorum.
ortalama olarak 500-1000 tl arası olan böyle bir kursa ilgi gösterir miydiniz? yorumlara bekliyorum.
Bence olabilir. alınabilir. Fakat şunu unutma ki çok ucuz olursa olur. mesela 35tl 50tl gibi max bu fiyatlarda bantlarda olursa olur..
diğer türlü 150 200 300 yaparsan zaten ucuz gene hayla amaekonomi işte internette forumlarda sızar ve sen fazla kazanamadan zamanın boşa gitmiş olur.
semidarkrex var bu forumdan whiste var 3dmodels sitesinden satan biri vardı yabancı başka yapanlar var. bir çok eğitim seti ücretli ücretsiz çıkaran kişiler var. onların bu konudaki tecrubelerinden faydalanabilirsin. Bu insanlarla iletişeme geçip.
ücretli whistenin 1 adet var semidarkrex in 3 adet var bildiğim. birkaç kişide yabancı forumlardan var.
ücretsiz ise maviruh var. youtube kanalları var işte.
Birsey çok ucuz olursa değersiz olur ama iyi satar kimsenin gözü görmez ihtiyaçı olanın fakat
degersizleşir emegin. pahalı olursa şaşmaz
sızar.
O yüzden
35 veya
50 tl bantlarında satılırsa çok satar diye düşünüyorum. 200 300 olursa veya 500 1000 çok alım olmaz.
Udemy ide satamazsın satsanda çok kazanamazsın gerçekçi ol hayalperes degil komisyonlara gider fiyatıda udemy belirler. sen kendi satar ibanına alır udemydende o kişiye ücretsiz olarak kupon ile tanımlarsın kursu öyle kazanırsın ancak.. Udemy böyle. Fakat başlangınç için uygun..
olabilir. alınabilir. ama çok ucuz olursa.. hatırlamıyorum suandada yabancı forumlarda semidarkrex e ulaşıp semidarkrexsin web sitesinde eğitim setini satabilirsin. daha az komisyon ödüyerek. hatırlamıyorum sitesinide bakabilirsin. udemy youtube sosyalmedya vip trendyol tarzı bir sitesi vardı sosyalmedya tarzı kendi sitesi videolarınıda anladıgım kadarıyla kendi sitesinde barındırıyor yabancı forumlardan sitesi satış için kullananlarda var.. yani destek alabilirsin. ödemeler bitcoin ile ilerliyor. sanırım .. ödemeyi karşı tarafa bitcoin satın alarak ona ödüyorsun. karışıktı tam nalayamadım.
yada kendi sistemini kurabilirsin fakat pahalıdır video izleme kodlama sistemi kurmak maaliyetini kurtaramayabilirsin.
udemy başlangınç içinde güzeldir. fakat kazandıgın parayı udemyde sanırım 1 aysonra sonra ve 100 mu ne euro olmadan çekemiyor payonar kart filanda alman gerekli. oda biraz zahmetli. ve iyi bir eğitim seti hazırlamak aylarını alabilir.
sadece birkaç farklı yönden düşüncelerimi belirttim. kafanda birseyler canlanması için. yardımcı olabildi isem ne mutlu bana. başarılarının devamını dilerim. umarım emeginin karşılıgını alırsın çünkü eğitim seti yapanlar genede çok kazanamıyor. files yapıp satmak daha fazla kazandıracagıda bir gerçek. bence bosver sen files geliştirip satmaya devam et. iyi gidiyordun aslında. alt yapı oluşturup satabilirsin. tekrardan fakat bu sefer daha iyi.