Udemy Kursu

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 39
  • Gösterim Gösterim 590
herkese selam. uzun zamandır bir çok kişinin uzun zamandır eğitim seti videolarını aradığını, güncel versiyonlarının gelip gelmeyeceğini sorduğunu gördüm. forum kanalında bazı temel videolar olsa bile bazıları telif sebebiyle gizlenmiş durumda. bu sebeple şunu düşündüm. 1-2 döner veya kahve parasına bu işlerde ortalama bir seviyeye gelmek için böyle bir kurs satın alır mıydınız? bana yan gelir olması için böyle bir kurs yapmayı düşünüyorum ne zamandır. en azından bu kursla sistem ekleme-çıkarma-sökme, sıfırdan kendi bsdnizi oluşturma, guilere yeni soket açma, sistemlerin bazı özelliklerini kendinize göre düzenleme, aldığınız hataları (çok uçuk değilse) kendiniz çözümleme, item ekleme-kaldırma, item özelliği değiştirme, map ekleme-kaldırma gibi bir çok özelliği bu kursla keşfedebilirsiniz. yapacağım bu kursla insanları en azından benim bilgi birikim seviyeme çekerek, teknik destekteki dolandırılmaların önüne geçebileceğimizi düşünüyorum.

ortalama olarak 500-1000 tl arası olan böyle bir kursa ilgi gösterir miydiniz? yorumlara bekliyorum.​
Bence hemen başlamalısın kaybetcek bir şeyin yok ki bence çok güzel yerlere de geliceksin bir çok kişi kursunu satında alır.

bunların hepsine şuanda da youtubedan erişebiliyorlar zaten ben almazdım

herkese selam. uzun zamandır bir çok kişinin uzun zamandır eğitim seti videolarını aradığını, güncel versiyonlarının gelip gelmeyeceğini sorduğunu gördüm. forum kanalında bazı temel videolar olsa bile bazıları telif sebebiyle gizlenmiş durumda. bu sebeple şunu düşündüm. 1-2 döner veya kahve parasına bu işlerde ortalama bir seviyeye gelmek için böyle bir kurs satın alır mıydınız? bana yan gelir olması için böyle bir kurs yapmayı düşünüyorum ne zamandır. en azından bu kursla sistem ekleme-çıkarma-sökme, sıfırdan kendi bsdnizi oluşturma, guilere yeni soket açma, sistemlerin bazı özelliklerini kendinize göre düzenleme, aldığınız hataları (çok uçuk değilse) kendiniz çözümleme, item ekleme-kaldırma, item özelliği değiştirme, map ekleme-kaldırma gibi bir çok özelliği bu kursla keşfedebilirsiniz. yapacağım bu kursla insanları en azından benim bilgi birikim seviyeme çekerek, teknik destekteki dolandırılmaların önüne geçebileceğimizi düşünüyorum.

ortalama olarak 500-1000 tl arası olan böyle bir kursa ilgi gösterir miydiniz? yorumlara bekliyorum.​
Yorumlarda sana başlaman için destek veren arkadaşlar gördüm bu güzel birşey. Fakat gerçekçi olmak gerekirse kursunu alırdım diyen arkadaşlardan çoğu maalesef satın almayacak + böyle bir kurs çıkardığında soru yağmuruna tutulma ihtimalin çok yüksek.

Yorumlarda sana başlaman için destek veren arkadaşlar gördüm bu güzel birşey. Fakat gerçekçi olmak gerekirse kursunu alırdım diyen arkadaşlardan çoğu maalesef satın almayacak + böyle bir kurs çıkardığında soru yağmuruna tutulma ihtimalin çok yüksek.
biz hizmeti verelim de isteyen kullanır istemeyen kullanmaz benlik sıkıntı yok. soru kısmı zaten hala bir sürü soru soruluyor çok bişey farketmez bence

Eğer basit düzeyde bir eğitim olacaksa şunu söylemek isterim o kadar konu paylaştım ama insanlar en basit şeyleri yapmak konusunda bile beceriksiz olabiliyorlar bunun sebebide temel düzeyde de olsa kodlama bilmiyor olmaları, metin2 eğitimene değil kodlama eğitimine ihtiyaçları var. Kodlamanın temeli öğrenseler bir eğitime ihtiyaç duymazlar ama üşengeçlik ediyorlar. Eğer ileri düzey bir eğitim olacaksa (whistlenin ki gibi) çok güzel olur du ama ileri düzeyde bir eğitim hazırlayabilecek misin?
Aslında doğru söylüyosun. Sistemler vs. rehberli hazırlanıyor zaten rehbere uydukları sürece sorunsuz ekliyolar. Ama şöyle birşey varki daha derlemesini bilmeyen sistemler içinde bulunan server, sql, client, pack gibi dosyaları nereye atacağını bilmeyen arkadaşlarımızda var. Onlar için güzel ve güncel bir rehber olması çok güzel olurdu. Yazılımla ilgili bir seriye başlamıştım, videosuz olmasına rağmen bile güzel etkileşimler ve geri dönüşler aldım doğrusu. Ama şuda varki şuan da bile yüzlerce kaynak ve video bulurum kodlamayla ilgili. Eğer kodlamadan da bahsedilme olabilirse eğitimlerde en azından metin2 yapısını anlatan birisi olsa şahane olur. Mesela sistemler nasıl çalışıyor. Eklenen kodlar ne işe yarıyor. K envanter bile eklendiğinde pencere sınıfları giriyoruz vs bunları nasıl ve neye göre tanımlamalıyız, ya da bu k envanterindeki sandık bölümündeki sandıkları, iç görüye nasıl bağlayabiliriz. Mesela mob targetde görünen sandıklarıda uyarlamak gibi, Mesela pattacker gibi değişkenler ne işe yarıyo bunları nasıl kullanabiliriz, gibi gibi bunlarada değinme şansın olursa şahane bi seri olur.

bunların hepsine şuanda da youtubedan erişebiliyorlar zaten ben almazdım
youtubede detaylı metin2ye ait eğitim ya da kurs yok. Elbette değiştirebilcek kadar bilgi öğrenirsin ama udemy kursları gibi detaylı değiller. Forumlarda yüzlerce konu ve bilgi bulursun ama bu eğitimlerinde amacı bu bilgileri uygulamalı görmek.

Şahsen katılmıyorum. Metin2 üzerinde bi çok şeyi yapabilecek bilgim vardı hala var ve gittim bana daha farklı şeyler katar diye metin2 üzerine eğitimleride aldım. Mesela whistlenin eğitim serisi, semihin eğitim serisi gibi gibi, mesajlarımda dediğim gibi aşırı basit olmadığı sürece ve detaylandırabilirse mutlaka alırım. Belki söyleyen 100 kişiden 10u yada 20si alır ama illaki birilerine faydası olur. Ve bana gelen mesajlara göre söylemem gerekirse çektiği emeğide karşılar diye düşünüyorum.

Son durum nedir? @Ken neye karar verdiniz tam olarak. Ne zaman ve nerede yayınlamayı düşünüyorsunuz eğitim videolarını.

Hayırlı olsun, Olumlu yorumda gelmiş olumsuzda şahsi düşüncem bence güzel olur. Düşündüğün fiyat aralığı da bence gayet uygun beklemedeyim:loveya:

Hocam Merhabalar. Eğitim ne oldu acaba? Yapacak mısınız?

Valla çok mantıklı olur ayrıntılı güncel altyapıdan gidip sistemler vs. daha önce youtubea sistem ekleme videosu vs. çektiğinide hatırlıyorum yanlış değilsem güzel olur yeni başlayanlar ve kendine bir şey katmak isteyenler için

Bence olabilir. alınabilir. Fakat şunu unutma ki çok ucuz olursa olur. mesela 35tl 50tl gibi max bu fiyatlarda bantlarda olursa olur..
diğer türlü 150 200 300 yaparsan zaten ucuz gene hayla amaekonomi işte internette forumlarda sızar ve sen fazla kazanamadan zamanın boşa gitmiş olur.

semidarkrex var bu forumdan whiste var 3dmodels sitesinden satan biri vardı yabancı başka yapanlar var. bir çok eğitim seti ücretli ücretsiz çıkaran kişiler var. onların bu konudaki tecrubelerinden faydalanabilirsin. Bu insanlarla iletişeme geçip.

ücretli whistenin 1 adet var semidarkrex in 3 adet var bildiğim. birkaç kişide yabancı forumlardan var.
ücretsiz ise maviruh var. youtube kanalları var işte.

Birsey çok ucuz olursa değersiz olur ama iyi satar kimsenin gözü görmez ihtiyaçı olanın fakat degersizleşir emegin. pahalı olursa şaşmaz sızar.

O yüzden 35 veya 50 tl bantlarında satılırsa çok satar diye düşünüyorum. 200 300 olursa veya 500 1000 çok alım olmaz.

Udemy ide satamazsın satsanda çok kazanamazsın gerçekçi ol hayalperes degil komisyonlara gider fiyatıda udemy belirler. sen kendi satar ibanına alır udemydende o kişiye ücretsiz olarak kupon ile tanımlarsın kursu öyle kazanırsın ancak.. Udemy böyle. Fakat başlangınç için uygun..

olabilir. alınabilir. ama çok ucuz olursa.. hatırlamıyorum suandada yabancı forumlarda semidarkrex e ulaşıp semidarkrexsin web sitesinde eğitim setini satabilirsin. daha az komisyon ödüyerek. hatırlamıyorum sitesinide bakabilirsin. udemy youtube sosyalmedya vip trendyol tarzı bir sitesi vardı sosyalmedya tarzı kendi sitesi videolarınıda anladıgım kadarıyla kendi sitesinde barındırıyor yabancı forumlardan sitesi satış için kullananlarda var.. yani destek alabilirsin. ödemeler bitcoin ile ilerliyor. sanırım .. ödemeyi karşı tarafa bitcoin satın alarak ona ödüyorsun. karışıktı tam nalayamadım.

yada kendi sistemini kurabilirsin fakat pahalıdır video izleme kodlama sistemi kurmak maaliyetini kurtaramayabilirsin.

udemy başlangınç içinde güzeldir. fakat kazandıgın parayı udemyde sanırım 1 aysonra sonra ve 100 mu ne euro olmadan çekemiyor payonar kart filanda alman gerekli. oda biraz zahmetli. ve iyi bir eğitim seti hazırlamak aylarını alabilir.

sadece birkaç farklı yönden düşüncelerimi belirttim. kafanda birseyler canlanması için. yardımcı olabildi isem ne mutlu bana. başarılarının devamını dilerim. umarım emeginin karşılıgını alırsın çünkü eğitim seti yapanlar genede çok kazanamıyor. files yapıp satmak daha fazla kazandıracagıda bir gerçek. bence bosver sen files geliştirip satmaya devam et. iyi gidiyordun aslında. alt yapı oluşturup satabilirsin. tekrardan fakat bu sefer daha iyi.

Son düzenleme:
Geri