Vallaha kanka ağzını açan 20 bin diyor Türkiye’de 20 bin nasıl kolay kazanılıyor mu?Hile işlerinden anlamam pek ama bildiğim kadarıyla sürekli güncelleme alıyor hilelere göre o yüzden ücretsiz sabit bir ac çok iş görmez gibi client taraflı olarak. server taraflı belki iş görür.
hocam nasıl bir server işlettiğine bağlı. nesne veya av falan satman gerek ki anca çıkartasın parasınıVallaha kanka ağzını açan 20 bin diyor Türkiye’de 20 bin nasıl kolay kazanılıyor mu?
Ya normal orta emek server açıcaz kankada oto avlı falan aylık 20 bana çok geliyor bilmiyorum rascal harici sürekli hile paylaşımları görüyoruz ama adamlar ısrarla 20 diyorhocam nasıl bir server işlettiğine bağlı. nesne veya av falan satman gerek ki anca çıkartasın parasını

valla allah kolaylık versin açınca link sal girerik. yakında bende bi files yapacağım inşYa normal orta emek server açıcaz kankada oto avlı falan aylık 20 bana çok geliyor bilmiyorum rascal harici sürekli hile paylaşımları görüyoruz ama adamlar ısrarla 20 diyor![]()
Svside yeterli olur mu hocamilk defa oyun açıyorsan özellikle oyununda oto av varsa svside alıp geçebilirsin
Evet svside mecbur almalısın rascall bile svside olmadan satmıyor diye biliyorumSvside yeterli olur mu hocam
Tamamdır kuzen öyle yapalımEvet svside mecbur almalısın rascall bile svside olmadan satmıyor diye biliyorum
attack range hilesini de svside çözüyor, sunucu taraflı kontrollerin tamamı var, sekmeme düşmeme vs sorun olur ancak o da sunucu taraflı çözülebilecek bir şey değilOto av varsa sv dide 7x vs çözüyordu en son, atack range hilesini de çözenler var onun dışında da çok gerek yok. Oto av zaten hilenin yaptığı her şeyi yapıyor.
Adamı dcden ekledik fakat kabul etmedi henüzattack range hilesini de svside çözüyor, sunucu taraflı kontrollerin tamamı var, sekmeme düşmeme vs sorun olur ancak o da sunucu taraflı çözülebilecek bir şey değil
kim bu adam tanıyan eden yok mu ya