bu fileste sorunlar vardı hocam onları çözdünüz mü ? paylaşılanda
hoşuma giden sistemleri forumlarda paylaşılan fileslerden söküp ekliyorum hocamhocam sistemleri nereden eklediğini yazsaydın bize de rehber olurdu
eklediğin sistemi söktüğün yeri de yanına yazma şansın var mı peki?hoşuma giden sistemleri forumlarda paylaşılan fileslerden söküp ekliyorum hocam
eklediğin sistemi söktüğün yeri de yanına yazma şansın var mı peki?
Hello!#define ENABLE_ITEMSHOP -> Sistemin eksik kısımları eklenerek tekrar aktif hale getirildi.
20684 eklentisini görüntüle
item shop olarak neyi kullandınız ?#define ENABLE_ITEMSHOP -> Sistemin eksik kısımları eklenerek tekrar aktif hale getirildi.
20684 eklentisini görüntüle
dracarysitem shop olarak neyi kullandınız ?
İlk ekleyip sonra kaldırmıştınız eksikleri nereden aldınız?dracarys
db taraflı bi sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam onu çözmüştüm gui değiştirip tekrar eklemiştim çok uzun zaman olduİlk ekleyip sonra kaldırmıştınız eksikleri nereden aldınız?
Ben de sizin yaşadığınız sorundan yaşıyorum sorunu nasıl çözdünüz? Yardımcı olursanız çok sevirim. KONU LİNKİMdb taraflı bi sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam onu çözmüştüm gui değiştirip tekrar eklemiştim çok uzun zaman oldu
buna şebnem falan eklersen socket çekmediği için eklenmiyor o yüzden bununla vakit kaybetme socket çeken bi nesne market bul şuan sorunu nasıl çözdüğümüde hatırlamıyorum uzun zaman oldu çünküBen de sizin yaşadığınız sorundan yaşıyorum sorunu nasıl çözdünüz? Yardımcı olursanız çok sevirim. KONU LİNKİM
- Wolfman karakterini kaldırdım.
- Yere item atmayı önlemek için sil/sat sistemi kurdum.
- Localedeki tüm py dosyalarını uiscript'e taşıdım.
- Başlangıç itemlerini jsona aktardım. (give_basic_weapon.json)
- Blend itemleri jsona aktardım. (blend.json)
- Balıkçılık itemlerini jsona aktardım. (fishing.json)
- Mob target hp sistemi eklendi.
- Official fog fix sistemi eklendi.
- Official level update fix eklendi.
- Official save camera mode sistemi eklendi.
- Hızlı toplama sistemi eklendi.
- Noktalı damage sistemi eklendi.
- "Pencere açık kalsın" sistemi eklendi.
- Metin işaretleme sistemi eklendi.
- Metine "Toplam vuruş sayısı" sistemi eklendi.
- Uzaktan skill sistemi eklendi.
- Official lucky box sistemi eklendi.
- Ek envanter eklendi.
- İnventory slot tooltip sistemi eklendi.
- Lonca lider tag sistemi eklendi.
- Otomatik sil sistemi eklendi.
- İnventory slot marking sistemi eklendi.
- Official 6/7 bonus ekleme sistemi eklendi.
Github kullan yazık etme emeğine.Bu filesin format sırasında yedeğini almayı unuttuğum için silinmişti tekrardan dosyaları kurarak devam etmek istedim 2 gün önce tekrardan başladım.