[TR/EN] - EasyPatcher - Oyununuz için CDN altyapısı ile çalışan patcher çözümü

• Konuyu açan Konuyu açan vanguard
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 134
Bu ticaret konusu sınırlı ticaret puanı geçmişine sahiptir. İşlem öncesi kullanıcı profilindeki ticaret puanlarını incelemeniz önerilir.

vanguard

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
, normalde vaktinizi alan, size sorun yaşatan Client güncellemelerini standart hale getirir. Sıkıştırma, dağıtım ve hash kontrolünü otomatize eder, normalde 30 dakikanızı harcayacağınız bir güncellemeyi 1 dakikada oyuncularınıza verebilirsiniz. Aynı zamanda hali hazırda kullandığınız patcher'ınızı yada siteden indirebileceğiniz tamamen konfigüratif patcher'ı kullanabilirsiniz. Aynı anda birden fazla sürüm saklayabilir, sakladığınız sürümleri anlık olarak aktif edebilir yada sürümleri kendi aralarında senkronize edebilirsiniz.

Not: Ürün henüz test aşamasında olduğu için ücretsiz sürüme ek olarak kayıtlara pro sürüm geçici süre ile tanımlanmaktadır. Detaylı tanıtımı aşağıda bulabilirsiniz.

Hesap aktivasyonu için lütfen forum yada discord (@realsauber) üzerinden DM ile iletişime geçiniz.

Tanıtım

Son düzenleme:
Tam şuanda serverim için aradığım sistem fakat birçok oto packer denedim packlarımın uzantısı root.v12 ve root.fetih acaba problemsiz çalışır mı hocam bi denesek ona göre ihtiyacım doğrultusunda satın alalım

Tam şuanda serverim için aradığım sistem fakat birçok oto packer denedim packlarımın uzantısı root.v12 ve root.fetih acaba problemsiz çalışır mı hocam bi denesek ona göre ihtiyacım doğrultusunda satın alalım
Merhaba üyeliğiniz onaylandı, kotanız tanımlandı, panelde bir guide ve tutorial hali hazırda mevcut herhangi bir sorunuz olur ise discord: realsauber

Sistem işini başarılı bi şekilde gerçekleştiriyor gerçekten cok teşekkürler tasarım güncellenecek :)
1786278344097.webp

Geri