TKMT2 tarzı pazar stok sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan isthambul1453
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 31
  • Gösterim Gösterim 907

isthambul1453

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

1752050572708.webp

Biraz sıkıntılı çalışıyor ama çalışıyor :D sorunların giderilebilmesi ve sürecin hızlanabilmesi için paylaşıyorum

Edit: Düzeltildi ve şu an stabil olarak çalışıyor.

1752061718362.webp

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Dosya Eklentileri

Aslında Arkadaki Müzik Sesi Pubg Mobıle Göre Yapmıslarda :) adam demek itemlere tıklıyınca hedef sanmış

sanki oldu gibi ama tamamen çalıştığından emin olmak zorundayım :D

1752059883958.webp

1752059899865.webp

birazdan konuya güncellemeyi dahil ederim

güncellenmiş shop.cpp içeriği konuya dahil edildi en sonki yapılan değişiklikleri oradan uygulayın iyi kullanımlar

@okan4141 böyle bir şey paylaşmıştı harhalde :unsure:

güncelleme 1 pythonshop.cpp aç ve bununla değiştir

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
PyObject* shopGetItemCount(PyObject* poSelf, PyObject* poArgs)
{
    int iIndex;
    if (!PyTuple_GetInteger(poArgs, 0, &iIndex))
        return Py_BuildException();

const TShopItemData* c_pItemData;
    if (CPythonShop::Instance().GetItemData(iIndex, &c_pItemData))
    {
        // Stok sistemi olsa da, olmasa da her zaman stack boyutunu döndüyoruz.
        return Py_BuildValue("i", c_pItemData->count);
    }

return Py_BuildValue("i", 0);
}

updated_shop dosyasındaki yapılanları da uygulayın

ve shopex sistemi var onu da kurun zaten onu da kurarsanız tk daki gibi görünür tamamen iyi kullanımlar her şeyi dahil ettim

Dosya Eklentileri

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Merhabalar,
Güzel sistem, süre bitince noluyor.
süre bitince alabilirsin demek oluyor ilk halinde stok girmek zorunluydu hatası da oydu şu an güncelledim böyle bir sorun yok lafı dolandırmadan anlatmak gerekirse bazı itemlere stok koyabilirsin ve bazı itemlere de stok yazmayabilirsin stok yazmadıkların için normal satış işler stok yazdıkların bekleme süresine tabi olur bekleme süresi neden diyecek ve soracak olursan bunu tk da görmüştüm buradan bakarsın

1752061902321.webp

1 gecem buna gitti .d

süre bitince alabilirsin demek oluyor ilk halinde stok girmek zorunluydu hatası da oydu şu an güncelledim böyle bir sorun yok lafı dolandırmadan anlatmak gerekirse bazı itemlere stok koyabilirsin ve bazı itemlere de stok yazmayabilirsin stok yazmadıkların için normal satış işler stok yazdıkların bekleme süresine tabi olur bekleme süresi neden diyecek ve soracak olursan bunu tk da görmüştüm buradan bakarsın

24555 eklentisini görüntüle

1 gecem buna gitti .d
Aslında ilk başta fırsat ürünleri gibi algıladım. İndirimli olabilir diye ama öyle değilmiş bence 2 türlüde mantıklı. Ellerine sağlık.

Bu arada süre mantığı yerine sayıda eklense güzel olur çünkü stok yapabilirler bu sistemin mantığı kalmaz. Stok olduğu zaman alırlar hatta 1 kişi stoklar. Süre bitince yüksek fiyattan satmaya kalkar. Ya da hesap başı satın alma sınırı konulabilir. Bu durumda da yan hesaplardan da alabilir. Buna nasıl çözüm buldun acaba.

Bir karakter için mi geçerli stok yoksa tüm harekterler için mi yan çar açıp alınmasın

Aslında ilk başta fırsat ürünleri gibi algıladım. İndirimli olabilir diye ama öyle değilmiş bence 2 türlüde mantıklı. Ellerine sağlık.

Bu arada süre mantığı yerine sayıda eklense güzel olur çünkü stok yapabilirler bu sistemin mantığı kalmaz. Stok olduğu zaman alırlar hatta 1 kişi stoklar. Süre bitince yüksek fiyattan satmaya kalkar. Ya da hesap başı satın alma sınırı konulabilir. Bu durumda da yan hesaplardan da alabilir. Buna nasıl çözüm buldun acaba.
Stok sayısı da mevcut kodlarda

Asıl soru tkmt2 bunu 2089m ya da 34k ile nasıl yaptı :D
sana cevabı şu videoyla verebilirim

eskiden diff vardı evet client hook olayı bilmem ne çok karışık konular bunlar içine girsen çıkamazsın o zamanlar bir de 34k game olayında shell dosyasına illa .so dosyasına include edip öyle çalıştırman gerekiyo kemer fixi yaptın mesela o zamanlar öyleydi

sana cevabı şu videoyla verebilirim

eskiden diff vardı evet client hook olayı bilmem ne çok karışık konular bunlar içine girsen çıkamazsın o zamanlar bir de 34k game olayında shell dosyasına illa .so dosyasına include edip öyle çalıştırman gerekiyo kemer fixi yaptın mesela o zamanlar öyleydi

diff ile yazdıgını sanmıyorum quest ve py ile yazmıştır zamanında fatihbabın yaptığı sistemler gibi

diff ile yazdıgını sanmıyorum quest ve py ile yazmıştır zamanında fatihbabın yaptığı sistemler gibi
olabilir, fatihbabında zamanında bilhassa yaptığı sistemler ile sesini server geliştiricilerine ve geniş çevrelere duyurmayı başarmış olması ve hala yaptığı sistemlerin bile konuşuluyor olması fatihbabın ne kadar başarılı bir geliştirici olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor, tabi ki piyasaya fatihbab dışında da çok fazla değerli isim geldi geçti yön verdi ama bana soracak olursan bu metin2 piyasasında etkisi azımsanamayacak kadar büyük olan isimlerden birisiydi fatihbab

Geri