Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisi olan varmı nasıl düzeltirim . en son 4. envanteri eklemeye çalıştım sonra yeniden geri aldım daha sonra eklemek için . Takılı itemler görünmüyor
char_item.cpp içerisinde warning (fonksiyonun değer döndürmemesi - control reaches end of non-void function ) giderilirken son bloktan önce default case için return değer atanmadığı için ortaya çıkıyormuş . sorun çözülmüştür.
+ en son attığım game dosyası ise warningleri kaldırmıştım derleme sırasında çıkan hataları ama ondan olacağını sanmıyorum sadece char_item.cpp dosyasındaki warningleri kaldırdım. (kullanılmayan değişkenleri kaldırma , tip dönüşümlerinden gelen warningler için tip dönüşümlerini düzeltme gibi bunlardan kaynaklımıdır bilmiyorum)
char_item.cpp içerisinde warning (fonksiyonun değer döndürmemesi - control reaches end of non-void function ) giderilirken son bloktan önce default case için return değer atanmadığı için ortaya çıkıyormuş . sorun çözülmüştür.