Yardım takılı itemler envanterde görünmüyor

• Konuyu açan Konuyu açan Mavi Ekran
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 79
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Mavi Ekran

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1774438211021.webp

Bilgisi olan varmı nasıl düzeltirim . en son 4. envanteri eklemeye çalıştım sonra yeniden geri aldım daha sonra eklemek için . Takılı itemler görünmüyor

Çözüm
char_item.cpp içerisinde warning (fonksiyonun değer döndürmemesi - control reaches end of non-void function ) giderilirken son bloktan önce default case için return değer atanmadığı için ortaya çıkıyormuş . sorun çözülmüştür.
+ en son attığım game dosyası ise warningleri kaldırmıştım derleme sırasında çıkan hataları ama ondan olacağını sanmıyorum sadece char_item.cpp dosyasındaki warningleri kaldırdım. (kullanılmayan değişkenleri kaldırma , tip dönüşümlerinden gelen warningler için tip dönüşümlerini düzeltme gibi bunlardan kaynaklımıdır bilmiyorum)

char_item.cpp içerisinde warning (fonksiyonun değer döndürmemesi - control reaches end of non-void function ) giderilirken son bloktan önce default case için return değer atanmadığı için ortaya çıkıyormuş . sorun çözülmüştür.

Çözüm
Geri