Bir kaç güne paylaşacağım müsait bir zamanda diğer çekemeyen antenler indirin de warez filesinize eklersiniz
Alışkınız metin2 camiasında bu tarz durumlara
Son düzenleme:
Ürün İlgili İlgili Ön Bilgiler
Madde 4
- Satıcı satacağı içerik ile ilgili detaylı bilgiler vemelidir. İçeriği doğrulayan materyaller kullanmalıdır.
Ürün İle İlgili İleriye Dönük Bilgiler
Madde 5
Satıcı, satış konusunda ileriye dönük olarak şu bilgileri vermek zorundadır.
a) Güncelleme desteği
b) Kaç yıllık destek verilmesi gerektiği. Verilen desteğin kapsamı.
Zaten piyasda herkes bu sistemi sattığını söyleyip dolandırdığı için haklısın, piyasada satıyorum diyen çok var.Zaten piyasada olan sistemleri satmaya çalışıyorsun gibi geldi bana konunu baltalamak gibi olmasın güzel kardeşim ama kendin yapmış olduğun bir sistemi göremiyorum.
Pekala madem;Zaten piyasda herkes bu sistemi sattığını söyleyip dolandırdığı için haklısın piyasada satıyorum diyen çok var haklısın.![]()
X kişi satıyor diye kimse satmasın mı dostumPekala madem;
1) Nyami'nin satış konusunda var isteyen kendisinden satın alabilir. (Sadece gui giydirmişsin)
2) Zar sistemi -Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
3) Animasyonlu pencere -Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
4) Lonca lideri & generali sistemi -Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
5) 1-1 ws turnuvası -Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
satın almak isteyen kişiler paranıza değer veriyorsanız, ilk olarak bu paylaştıklarımı gözden geçirsinler kolay gelsin.
Senden mi almışımRaidcall sistemini ben müşteriye sattım sana değil, oradan alıp gui değiştirip satıyor olman hoş değil.
ozaman bende bi şekilde bu konudakilere ulaşıp satsam tepkin bu şekilde mi olacak? son dönemlerde metin2 piyasasındaki bazı kişiler o kadar yüzsüzler ki utanma duyguları sıfırlanmış. bi policeman bi zımba. isimleride çok değişik xd.X kişi satıyor diye kimse satmasın mı dostumve attığın linkleri dene bakalım ne kadar sorunsuz
deneyip dön bana
hiç sorma bi hasanmacit var çekemiyor insanlarıozaman bende bi şekilde bu konudakilere ulaşıp satsam tepkin bu şekilde mi olacak? son dönemlerde metin2 piyasasındaki bazı kişiler o kadar yüzsüzler ki utanma duyguları sıfırlanmış. bi policeman bi zımba. isimleride çok değişik xd.
ben videoyu mmotutkunlarının youtube kanalına çektim ki insanlar bir şeyler öğrensin. kaç kişi yorum attı videolara saolasın, allah razı olsun diye. tabi sen böyle iyi insan ilişkilerine alışık değilsindir sağdan soldan arkadaşlarından topladıklarını sattığın için kimse sevmiyordur seni. üzücü...Haddini bilerek konuş *mesaj kaldırıldı* az ötede zırla sonra gel macitim hadi abim kanalına video çekte youtuber abi olursun belkihaline acıyorum moruk vallaha
neyse macitim sen yazmaya devam et klavyemin tuş ömrüne yazık basmicam sana daha fazla.
1-ücretli sistem yazıp satan kişilerin emeğini bedavadan bularak satıp onların hakkına girmekEvet konu güncellendi ve diğer *mesaj kaldırıldı* susturmak amacı böyle bir iyilik yapacağım.
10 kişiden fazla aynı sistemleri satması sorun olmuyorda düşman bellediğiniz insanlar satınca ne kadar da zorunuza gidiyor1-ücretli sistem yazıp satan kişilerin emeğini bedavadan bularak satıp onların hakkına girmek
2-marifetmiş gibi bu emekleri ücretsiz paylaşacağını söylemek
3-emeğiyle çalışan veya başkalarının emeklerini savunan insanlara lavuk demek
@Whistle arkadaş banlanmalı mı acaba?
yav şu yorumu okuyan sanacak ki senle bu konudan önce de düşmandık. kimseye düşmanlığımda yok ayrıca. konu öne çıkınca ve diğer arkadaşlar durumu yorumda belirtince bende konuya dahil oldum. ayrıca bu sizin gibi yeni yetmeler dışında piyasadaki eski kişilerin hiçbiri bir diğerinin emeğini satmıyor. warez sistemleri satmıyor.10 kişiden fazla aynı sistemleri satması sorun olmuyorda düşman bellediğiniz insanlar satınca ne kadar da zorunuza gidiyorçok keyif aldım bu konuda
teşekküler halis mulis macit
![]()