Sonunda Bitti

• Konuyu açan Konuyu açan Kaiser
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 24
  • Gösterim Gösterim 349

Kaiser

Admin
Admin
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
0
Bazı arkadaşlara müjde, artık "shader tabanlı ..." diye bir konumu göremeyeceksiniz :D sonunda tüm srcyi shadera taşıdım.
Artık hiçbir şey StateManager'e bağımlı (fixed pipeline) çalışmıyor.
Yok SaveSamplerState, yok SetRenderState, yok SetTextureStage falan artık hiçbiri yok.

Şimdi artık temize çekme ve özelleştirme zamanı. Ama bu süreçte baya sıkıldım, biraz kafa dinleyip onda sonra sonraki sürece geçerim sanırım.

Özetle shadera taşınanlar
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
- UI + Interface
- Su
- Tüm objeler(gr2)
- SpeedTree (Tamamen)
- Zemin
- Gökyüzü
- Güneş | Yeni
- Efektler
- Oyun içi bütün text öğeleri (Interface dahil)
- Minimap/Atlas
- Mark
- Clientte dokusuz çizim yapan tüm yapılar (yere düşen itemin adının çevresindeki şeffaf siyah kutu vb.)
...
Ve aklıma gelmeyen diğer her şey.
Ekran görüntüsü 2025-08-21 140726.webp

Ekran görüntüsü 2025-08-21 222915.webp

Ekran görüntüsü 2025-08-21 223416.webp

Performans(Sol shader - sağ orjinal):
p.webp

Elinize sağlık hocam

abim ceketimi ilikliyorum önünde saygılar yeni hedef dx10 sonra 11 sonra 12 sonra 13 allahın izniyle zaten 12 ye geçene kadar 13 çıkar heralde sonra bide ray tracing rtx felan derken telif yeriz gameforgeden ohhh allah bereket versin

abim ceketimi ilikliyorum önünde saygılar yeni hedef dx10 sonra 11 sonra 12 sonra 13 allahın izniyle zaten 12 ye geçene kadar 13 çıkar heralde sonra bide ray tracing rtx felan derken telif yeriz gameforgeden ohhh allah bereket versin
Reis tehlikeyi sezdi

2 dakikada ocağımızı söndürdün

Helal olsun dayı ogli

hasan, kaiser e trojan atıp dosyaları almak için hacking dersleri almaya başlamış diye duydum :aman:

Geri