Siz isteyin biz yapalım ister dosya verelim ister sorunsuz oyun hizmeti sağlayalım

• Konuyu açan Konuyu açan furkanflzz
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 575

furkanflzz

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar ben Furkan Filiz yaklaşık 13 yıldır oynadığım Metin2 oyununda 8 senedir yönetici olarak oyunlar açıyorum hizmet sağlıyorum sizlere bu oyunlardan görseli bırakıyorum RiaMt2 ve WsMt2 projelerini sezonlarça açtım ve 2MİLYON TL'den fazla lonca ödülü ve sıralama ödülleri dağıttım , bunları kendimi tanıtmak için yazıyorum zaten tanıyan bilen arkadaşlar oyun isimlerinden kendi isminden tanır ve kişiliğimi bilir.

Yapacağımız projeleri artık ekibim ile birlikte geliştiriyorum sizlere tamamen sizin tercihinize kalmış 1-105 , 1-99 hard , 1-99 orta emek , 65-250 bol dönüşümlü taşlı , 1-120 Fileslerini ister SRCli ister sezon olarak destek sağlıyoruz.

Bu projelerimizde biz taraflı her hangi bir sorun da gerekli desteği sonuna kadar veriyoruz ve garanti sunuyoruz ( Biz taraflı sizi zarara sokacak bir kötü seneryoda hiçbir şekilde para almıyoruz, yıllardır açtıgım tüm projelerde ekibim ve ben hiçbir şekilde sorun yaşanmayıp sorunsuz oyun deneyimi sunduk sizlere o fileslerden görseller bırakıyorum)

Ayrıca bu desteği sağlarken sizlere ücretsiz reklam desteği kendi gruplarımız sayfalarımız ve kendi reklam potansiyelimiz için hertürlü iletişimi sağlayıp hertürlü reklam bölümü sağlıyoruz sizlere en etkili reklam yerleri hakkında da bilgi veriyoruz.

487898497_2973790032789940_1431594200290277295_n.webp
490685538_2985434478292162_5668235696923408037_n.webp
489529946_2977713585730918_624497606987769174_n.webp
WhatsApp Görsel 2025-12-10 saat 21.15.22_8d26031d.webp

Elimizde şuan ;

1-99 Hard proje var (SRCli satılır ya da files desteği sağlanır , isteğinize göre düzenlenir )
1-99 Orta emek proje var(SRCli satılır ya da files desteği sağlanır , isteğinize göre düzenlenir )
1-105 Orta emek proje var(Son sezon 12 Eylül Ria2 olarak açıldı) eski tip yüzüklü betalı (SRCli satılır ya da files desteği sağlanır , isteğinize göre düzenlenir )

Kafanızdaki projeleri bizlere iletin biz yapalım ister srcli tüm dosyaları size verelim kendi geliştiricinizle çalışın ister biz sağlayalım.

Fileslerimizde her kod her satır her nokta defineli şekilde sorunsuz sade kodla yazılmıştır en ufak fix ve hata çözümü bile defineli eklenmiştir olurda srcli alacak arkadaşımıza gerekli tüm dosyaların bilgisini ekran açarak gösterebiliriz.

** BU PROJELERİ YAPARKENDE BİZ KENDİ ADIMIZLA İSİMLERLE OYUN AÇMAYA DEVAM EDİYORUZ VE FİLESLERİMİZ HER DAKİKA GELİŞİYOR GÜNCELLENİYOR**

Lütfen ciddi olmayan sadece soru sorup oyalayacak insanlar hem kendini hemde bizleri yormasın.
İletişim sadece whatsapp : 0533 556 4199

İyi forumlar :)

Son düzenleme:
Ayyyt çok sağlam altyapı. Hayırlı satışlar dostum.
Alıcıya şimdiden hayırlı olsun Lagsız, hatasız, açılış yapar bizzat şahidim.

Ekibimizle ria sezonunda oynarken çok keyif aldık, files çok güzel. Reklamları vs. olsun iyi darladılar :D Alıcı arkadaş sunucu adını paylaşsın da giriş yapalım böyle keyifli fileslarda oynamayı özledik.

Kendisiyle 1 senedir tanışıyoruz . Gerek kişilik olarak gerek ticaret olarak kendisinden bir yanlış görmedim . Kendisi çok titiz ve ıncık cıncığa kadar dikkat eden birisi olduğu için filesinde bir kusur yoktur . Açılan projelerde ve yapım aşamalarında beraberdik . Projeler temiz çalışılmış ve sağlam dosyalardır . Bir çok kez oyun açılmış ve kendini kanıtlamıştır . Definesiz herhangi bir yeri yoktur . 100 den fazla fix vardır içinde . Alan kişi kendine göre düzenleyip gönül rahatlığı ile açabilir . Şimdiden hayırlı satışların olsun .

Kendisiyle 1 senedir tanışıyoruz . Gerek kişilik olarak gerek ticaret olarak kendisinden bir yanlış görmedim . Kendisi çok titiz ve ıncık cıncığa kadar dikkat eden birisi olduğu için filesinde bir kusur yoktur . Açılan projelerde ve yapım aşamalarında beraberdik . Projeler temiz çalışılmış ve sağlam dosyalardır . Bir çok kez oyun açılmış ve kendini kanıtlamıştır . Definesiz herhangi bir yeri yoktur . 100 den fazla fix vardır içinde . Alan kişi kendine göre düzenleyip gönül rahatlığı ile açabilir . Şimdiden hayırlı satışların olsun .
sağol kardeşimmm <3

Geri