Yılların Tecrübesi İle Tüm Platformlarda Profesyonel Reklam Hizmeti

xranzei

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
🌟 Ben Kimim?

Herkese Merhaba İyi Forumlar! Ben xRANZEİ,Gerek Yılların Verdiği Tecrübe İle Gerek Oyun Açma Deneyimlerimle Geniş kitlelere ulaşan, etkileşim odaklı reklam hizmetimi sizlere sunmak istedim. Hem yayın platformlarında hemde sosyal medya platformlarında reklam ve tanıtım alanları sunuyorum Yapılan tüm işlemlerim referanslıdır.

🎯 Ne Yapıyorum?​

✅ TikTok'ta günlük aktif yayınlar ile yüzlerce kullanıcıya ulaşıyorum.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

✅ Geliştirdiğim Ve 3 Sezon Boyunca Binlerce Oyuncuyla Buluşturduğum Denenmiş 98-99 Vs’lik
Hizmeti

✅ 3 Sezon Boyunca Açtığım Vs’lik Sunucuların 10k Sms Data Hizmeti Özenle Tek Tek Temizlenmiştir

✅ 3 Kişi Tarafından Yapılan 100’Ün Üzerinde Metin2 Facebook Gruplarında Hype-Reklam Hizmeti

✅ Yüzlerce Youtuber - Tiktok - Lonca Liderinin Olduğu Metin2 Discord Platform Reklam Hizmeti

✅ Metin2 veya başka işletme kurumsal tarzı şekilde tüm reklamlarınızı yapabilirim ve üstelik gerçek teyitli verileriniz ile başıboş reklam vermekten kaçının.

📈 Neden Benimle Çalışmalısınız?​

💡 Hedef Kitleye Doğrudan Erişim: Oyun sever ve genç kullanıcı kitlesine doğrudan ulaşım.
🚀 Yüksek Etkileşim: TikTok-Discord Ve Facebook Gruplarında Anlık Metin2 Kullanıcılarına yorumlar ve mesajlarla ayriyetten tanıtım reklamlarıyla direk etkileşim kazanır.
🧠 Kreatif Tanıtım Fikirleri: Sadece reklam değil, akılda kalıcı kampanyalarla marka bilinirliğinizi artırıyorum.

📬 İletişim & Bilgi Almak İçin​

💬 Discord: xranzei
💬 Skype = live:.cid.5cc2024bac019803
Ve Turkmmo DM de atabilir veya konu altına iletişime geçer misiniz diye yazadabilirsiniz.​

Geri