hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Usta Üye Editör Mesaj 5.812 Çözümler 240 Beğeni 7.151 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 Dün 22:07 #1 devin indirme platformundan banlamışlar beni
MCB CGames Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 792 Çözümler 41 Beğeni 874 Puan 930 Ticaret Puanı 1 Dün 22:25 #2 Çekemiyolar seni hasoom
Tengrist Mapper Mapper Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.459 Çözümler 43 Beğeni 1.343 Puan 1.309 Ticaret Puanı 0 Dün 22:27 #3 Büyük bir kayıp değil 5 ay sonrs dev arşivi atarım buraya :d
TheAdmin33 Ah, bu şarkıların gözü kör olsun Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Editör Mesaj 1.464 Çözümler 83 Beğeni 6.027 Puan 2.859 Ticaret Puanı 0 Dün 22:44 #4 Yinemi biryerlerden ban yedin hasanım. Girdiğin her ortamdan ban yemeye yeminmi ettin ne yaptın be adam bir dur artık yeme ban. Bir ara bende banlıydım ama neden ban yedim bilmiyorum bile ve sonrasında banım açılmıştı oto ban atıyorlar herhalde.
Yinemi biryerlerden ban yedin hasanım. Girdiğin her ortamdan ban yemeye yeminmi ettin ne yaptın be adam bir dur artık yeme ban. Bir ara bende banlıydım ama neden ban yedim bilmiyorum bile ve sonrasında banım açılmıştı oto ban atıyorlar herhalde.
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Usta Üye Editör Mesaj 5.812 Çözümler 240 Beğeni 7.151 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 Dün 23:02 #5 TheAdmin33 demiş ki: Yinemi biryerlerden ban yedin hasanım. Girdiğin her ortamdan ban yemeye yeminmi ettin ne yaptın be adam bir dur artık yeme ban. Bir ara bende banlıydım ama neden ban yedim bilmiyorum bile ve sonrasında banım açılmıştı oto ban atıyorlar herhalde. Hepsini görmek için tıklayın... adminle konuştum çerezleri temizle düzelir dedi zaten indirme sitesinde oldu yoksa girişte felan problemim yok Tengrist demiş ki: Büyük bir kayıp değil 5 ay sonrs dev arşivi atarım buraya :d Hepsini görmek için tıklayın... xd MCB demiş ki: Çekemiyolar seni hasoom Hepsini görmek için tıklayın... sorma ya
TheAdmin33 demiş ki: Yinemi biryerlerden ban yedin hasanım. Girdiğin her ortamdan ban yemeye yeminmi ettin ne yaptın be adam bir dur artık yeme ban. Bir ara bende banlıydım ama neden ban yedim bilmiyorum bile ve sonrasında banım açılmıştı oto ban atıyorlar herhalde. Hepsini görmek için tıklayın... adminle konuştum çerezleri temizle düzelir dedi zaten indirme sitesinde oldu yoksa girişte felan problemim yok Tengrist demiş ki: Büyük bir kayıp değil 5 ay sonrs dev arşivi atarım buraya :d Hepsini görmek için tıklayın... xd MCB demiş ki: Çekemiyolar seni hasoom Hepsini görmek için tıklayın... sorma ya