İstek Saltanat unpack decrypt

• Konuyu açan Konuyu açan Screw
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 21
  • Gösterim Gösterim 253
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

Screw

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Fyremage isimli arkadaş sanırsam unpackteki root dosyalarını decrypt yapmış biraz araştırdım fakat hiç bulamadım decrypt hali elinde olan arkadaş var mıdır

sadece mavide bende bi de decryptleyen arkadaşta var sanırım. o arkadaş uzun zamandır foruma girmiyo. mavi de kimseye atmazsa onu bulman mümkün değil gibi

bu illuminayı saltanat yazmadı ki o yüzden başka yerlerden bulabilirsin saltanat decryptini bulamazsın dedim farklı şeyler

@touchmychonchoninsky daha önce defalarca kez uyarı almasına rağmen, özellikle de yardım konularına lüzumsuz mesajlar atmaya ve forum düzenini bozmaya ısrarcı olduğu için 1 hafta süreyle hesabı kapatıldı ve konu içerisindeki mesajı silindi. Tekrarı halinde hesabı kalıcı olarak kapatılacaktır.

Konuyu şimdilik açık bırakıyorum, eğer kapatılmasında ısrarcıysanız konuyu raporlayabilirsiniz.

@touchmychonchoninsky daha önce defalarca kez uyarı almasına rağmen, özellikle de yardım konularına lüzumsuz mesajlar atmaya ve forum düzenini bozmaya ısrarcı olduğu için 1 hafta süreyle hesabı kapatıldı ve konu içerisindeki mesajı silindi. Tekrarı halinde hesabı kalıcı olarak kapatılacaktır.

Konuyu şimdilik açık bırakıyorum, eğer kapatılmasında ısrarcıysanız konuyu raporlayabilirsiniz.
teşekkür ederim anlamadığım şey insanlar niye bu kadar toxic yorumlar yapıyor hayır her gün her gün bir şey istesem anlarım doğru söylüyor derim forumda biraz yeniyim ve ilk defa bir şey istiyorum öncekinde teknik destek istemiştim hasan falan sağolsun yardımcı olmaya çalışmıştı

saltanat tarzı files bulursan oradan sökebilirsin hiç yok mu saltanat tarzı files alevli taskbarı olan öyle bi fileste işini görür mü
kanka yemin ediyorum tüm saltanat tarzı filesler uçmuş gitmiş hepsinin linkleri kırık hiçbiri güncel değil bi mavi ruhunkini gördüm fakat oda yeni taskbar değil hiçbir yerde yok bi tane bir tane x forumunda artemisa/elf altyapı server files paylaşmış arkadaş fakat onunda linkleri kırık eğer o kırık olmasaydı aşırı işimi görücekti baya baya yapmış

Geri