nası ya sendede yok mu lalecidede yok mu taskbar aynısı sadece uiscriptleri değişerek oluyor muydkisadece mavide bende bi de decryptleyen arkadaşta var sanırım. o arkadaş uzun zamandır foruma girmiyo. mavi de kimseye atmazsa onu bulman mümkün değil gibi
mantıklı fakat son halinide hiçbir yerde bulamadımbu illuminayı saltanat yazmadı ki o yüzden başka yerlerden bulabilirsin saltanat decryptini bulamazsın dedim farklı şeyler
son hali derken son unpacklenmiş halini mi diyosunmantıklı fakat son halinide hiçbir yerde bulamadım
hayır illuminayı diyorum taskbar tarafını falanson hali derken son unpacklenmiş halini mi diyosun
3.0 mı hangisini arıyosun illumina taskbar deyince ben tek bir şey anlamıyorum birden fazla versiyonu var piyasadahayır illuminayı diyorum taskbar tarafını falan
aynen onu arıyo3.0 mı hangisini arıyosun illumina taskbar deyince ben tek bir şey anlamıyorum birden fazla versiyonu var piyasada
fazla aramasın eeu filesin clientinde varaynen onu arıyo
hasan anladı beniaynen onu arıyo
ne için lazım rootu ?Fyremage isimli arkadaş sanırsam unpackteki root dosyalarını decrypt yapmış biraz araştırdım fakat hiç bulamadım decrypt hali elinde olan arkadaş var mıdır
taskbar kısmı içinne için lazım rootu ?