SİTİGO.NET Mağduriyeti

• Konuyu açan Konuyu açan kralkanson
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 646
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

kralkanson

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
SİTİGO.NET Mağduriyeti
SİTİGO.NET in sahibi olan kendilerine kurumsal imajını veren A* A* d** şikayetçiyim.
Selamün Aleyküm Hayırlı günler forum halkı keşke karşınıza birşeyleri başarıp güzel insanlar tanıyıp daha güzel hayırlı muhabbetlerle gelmiş olsaydım ama olmuyor piyasada ben develloperim diyen dolandırıcı pisliklerden geçilmiyor.
Olduki bizim canımızı yakıp bizi rahatsız ve mağdur ettiler tiksinilecek muhabetlere soktular bizim yaşadıklarımızı başkaları yaşayıp mağdır olmasınlar diye bu konuyu açıyorum ve herkesin daha dikatli olmasını temmeni ediyorum olurda belki başkalarını da kandırmaya çalışırlarken bu muhabetler birilerine vesile olur başkalarını kandıramazlar.
konuyu elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım kendisi forum üzerinden bana ulaşıp oyununu biz yaparız ederiz dedikten sonra bizden ücret ücret diye diye başımızın etini yedikten sonra bize olurda beğenmezsseniz vazgeçerseniz KOŞULSUZ ŞARTSIZ 1 hafta içerisinde ücretinizi iade ederiz dediler.
ücreti ödedikten sonra bunlarda bir çok yalan dalevere hile hurda yalap şalap muhabetler gördük sonra parayı attığımız gün daha 24 saat geçmeden vazgeçtik 1 aydır ha o para geliyorda geliyor bizi sallıyorda sallıyor ve anladığım kadarıyla benimle iletişime geçen bir çok kişiyide dolandırmışlar.
A*'in özeli diye anlatmadığım ve anlatmıyacağım tabi kendisi isterse anlatacağım durumlar oluştu ve ona çok üzüldüğüm durumlar yaşandı normalde kendisini şikayett etmezdim ama ortaklarım vardı onlar helalde etmıyor kabulde etmıyor zaten forumlar dışında üstümüze ne düşüyorsa onlarıda extradan yapıyoruz.
yaşanan olaylardan sonra kendisi bize zorla oyunu ücretsiz bir şekilde yapıp size teslim edeceğim ve ücret iadenizi geri yapacağım hem para almıyacağım hem oyunu yapacağım dedi biz bunu istemedik sadece bize dolandırıcı olmadığını kanıtlasın ücret olarak hakının kat kat fazlasını vereceğiz dedik bir sürü şeref namus sözü verdi inandık.
başaramadı bir türlü kanıtlıyamadı kısacası kötülükten yana oldu ben insanların hayat hikayelerine tanıklık edince az cok üzülüyorum ve o kişiyi kendime yakın hissediyorum en üzücüsüde buya ben senin dertlerinle dertlendiğim halde sana bütün samimiyetimle geldiğim halde sen bunları bize reva gördün ya yazıklar olsun sana.
bu tür insanlara daha fazla fırsat sunup insanları mağdur etmemeleri için direk kanıtlara geçiyorum ne olursa olsun hangi iş olursa olsun insanın bir şerefi olur söylenecek anlatılacak okadar çok şey var ama böyle insanlara diyebileceğim hiç birşey kalmadı.
olurda kardeş nasıl güvendiniz bunlara diyenler olursa 3 günlük dünya biri şeref namus haram yemem çocuğuma yedirmem diyince inanıyoruz artık bu bizim ayıbımız mı kendilerinin mi bilmiyorum buraya ekliyecek cok fazla kanıtta var daha fazlasınada gerek duymuyorum gerekirse yine de eklerim.
eğer halende haklılığımızı kanıtlayıp haklılığımızı belirtemiyorsak varsın bunlar bizi ve milleti dolandırmaya devam etsinler.
bu konuların dışında A*'le telefonda konuştuğumda kendisi forum sahiplerini yetkililerini tanıdığını daha önceden de bazı forumlarda admin olduğunu kimsenin onları şikayet edemediğini gerekirse 1 günde sildiririz kaldırırz gibi muhabetlere girmesini ve hosting sahiplerinin bile sunucuları bizde barınıyor bilmem neleri elimizin altında çoğu bize bağlı muhabetlerine girmesini milete bu şekilde gözdağı vermeye çalışmasını açık açık burda belirtiyorum umarım bu hile hurdaların içinde hosting
sahipleri veya yetkililer yoktur kendilerine özel olarak bunlarla bir ilgileri olup olmadığını sonradan tek tek soracağım.
iade istiyoruz.webp kendileriyle iletişime geçtm.webp vereceğim1.webp vereceğim2.webp vereceğim3.webp vereceğim4.webp vereceğim5.webp vereceğim6.webp vereceğim7.webp vereceğim8.webp vereceğim9.webp vereceğim10.webp vereceğim11.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
bu metin2bayi bu ya fotoğrafından tanıdım sen gibi çok kişi daha dolandırıldı bu kişi tarafından, x forumda filanda bu kişiye karşı açılmış çokca şikayet konusu vardı birisine 300.000 tl sorunsuz files diye satmış, warez uzaktan market sistemini 30.000 tl ye eklemiş falan filan..

çok geçmiş olsun elinde fatura vb varsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin buralarda konu açman hiç bir şekilde fayda etmeyecek çünkü bu şahıs sandığım kadarıyla sürekli yeni domainler açıp bu şekilde kişileri dolandırıyor :oops:

Şikayetinin cidden değerlendirilmesini istiyorsan savcılığa bir şikayet yaz , e-imza ya sahipsen uzaktan savcılığa iletebilirsin veya yazıcıdan dilekceyi çıkart savcılığa şikayetini ver daha sonra tüketici hakem heyetine başvur.

@SitiGO konuya davetlisiniz. Cevap hakkı için bir hafta süre verilmiştir.

Bölüm kuralları gereği taraflar haricinde kimse konuya müdahil olmasın ve yönetim tarafından sorulan sorular hariç karşılıklı tartışmaya girilmesin.

@SitiGO konuya davetlisiniz. Cevap hakkı için bir hafta süre verilmiştir.

Bölüm kuralları gereği taraflar haricinde kimse konuya müdahil olmasın ve yönetim tarafından sorulan sorular hariç karşılıklı tartışmaya girilmesin.
bu forumda banlanma konusu var mıydı bilmiyorum ama turuncu forumda süper yönetici iken banlanan Hezarfen nickli dolandırıcı kullanıcıdır kendisi. dipnot olsun.

@Whistle Kişi sitemizden ürün satın alımı sağladı faturasınız aynı gün kestik aynı gün kendisine işlem sağladık ancak kişi daha önce dolandırdığından kaynaklı sürekli kendi içerisinde sorular yanıtlıyordu kendisi bizden kostümler istedi ancak biz warez dosya kabul etmediğimizi söyledik tabi ki her filesde warezler muhakak vardır istediği kostümler farklı oyunlardan söküldüğü için sökülen kostümler oyunda crash yapmaması için tarafımızdan sökülüp eklenmesi gerektiğini söyledik kişi bunu bahane ederek iptal etmek istedi kendisini arıyıp durumu güzel şekilde izah ettik ancak kişi kaldı ki bizim resmi olarak muhatabımız bile değil fatura ödeme yapan kişiye kestik oyun hazır oyunuda teslim etik verilen listeyi kendisine defalarca yazdık sonra iade talebi istedi ve biz 7 gün koşulsuz şartsız iade olucağı adı altında garanti verdiğimizi söyledi ancak böyle birşeyin olmadığını söyledik buna rağmen gene devam etmek istedi kişi sürekli fikir değiştiriyor kendisi belirli yasal kuralları da hiçe sayıp bunu sesli ve yazılı olarak da ihlal etmiştir hukuki işlem başlatıp hakkımızda açılan sözde dolandırıcılık adı altında haksız açılan 4 davayıda kazanıp tazminat almış durumdayız KKVK gereği bunları burada paylaşamam size özel mesaj olarak dava sonuçlarını iletiyorum bu arkadaşa oyunu teslim edildi üzerine iade istemiyoruz denildi ardından farklı 50 seneryo yazıldı biz oyunu teslim etik faturasını teslim etik iade konusunda da sürekli fikir değiştirdiler bundan kaynaklıda özel mesaj olarak size gerekli bilgileri sunarız ek olarak bahsedilen kişi de biz değiliz

1763146732027.webp

Destek talebinizle ilgili olarak, iddialarınızı madde madde inceleyerek yazılı olarak yanıtlamak istiyoruz. Amacımız, konuyu şeffaf bir şekilde aydınlatmak ve şirket politikalarımıza uygun çözümler sunmaktır. Aşağıda, talebinizin her bir maddesine ilişkin kanıtlarımızla birlikte açıklamalarımızı bulacaksınız.

1. Koşulsuz İade Garantisi İddiası​

• İddianız: Hizmet alımı sonrası 1 hafta içinde koşulsuz iade garantisi verildiği belirtilmiştir.
  • Açıklamamız: Kullanıcı Sözleşmemiz ve Hizmet Sözleşmemizde böyle bir madde bulunmamaktadır. Bu taahhüdü yazılı veya sözlü olarak vermediğimiz için kanıt sunulamamaktadır. Ayrıca, talebinizde önce hizmet almadığınızı, ardından hizmet aldığınızı ve iade talep ettiğinizi belirterek çelişkili beyanlarda bulunmuşsunuz. Bu durum, iade talebinizin geçerliliğini etkilemektedir.

2. Oyalama ve Mağduriyet İddiası​

• İddianız: Şirketimizin sizi oyaladığı ve mağdur ettiği belirtilmiştir.
  • Açıklamamız: Kayıtlarımıza göre:

Kanıt LinkiAçıklama
    Müşteri hizmetleri ekibimiz tarafından size ulaşma girişimleri yapılmış, ancak bağlantı kurulamamıştır.
    Geri dönüş talebimize rağmen iletişime geçmemişsiniz; buna rağmen ilgisizlikle itham etmişsiniz.

Yukarıdaki kayıtlar, iddianızın gerçeği yansıtmadığını apaçık göstermektedir.

3. Hizmet Alınmadığı İddiası​

• İddianız: Hizmet alınmadığı ve mağdur edildiğiniz belirtilmiştir.
  • Açıklamamız: Log kayıtlarımız, hizmetin tam ve eksiksiz teslim edildiğini kanıtlamaktadır:

Kanıt LinkiAçıklama
    Oyun teslimi yapılmış, test için ilk girişte hesap bilgileri sağlanmıştır.
    Sunucu erişim bilgileri tarafınıza iletilmiş ve erişim sağlanmıştır.
    Sunucu yapılandırması tamamlanmış ve bilgi verilmiştir.
    IP adresi kapatma talebiniz işlenmiş; bu, hizmetin kullanıldığını doğrulamaktadır.

Bu kayıtlar, hizmetin teslim edildiğini ve yalan beyanda bulunulduğunu teyit etmektedir.

4. Ödeme ve Fatura İddiası​

• İddianız: Kişisel IBAN'a ödeme yapıldığı ve fatura kesilmediği belirtilmiştir.
    • Ödeme dekontunuzdaki açıklama notu doğrultusunda işlem yapılmıştır.
    • Ödeme anında, ilettiğiniz fatura adresinize tarih, saat ve konum bilgisiyle fatura kesilmiştir (Ek: Fatura PDF'si).

5. Müşteri Memnuniyeti ve İletişim Davranışları​

• İddianız: Müşteri memnuniyetinin düşük olduğu ve mağdur edildiğiniz belirtilmiştir.
    • Tehdit içeren konuşmalarınız.
    • Farklı numaralardan (Aydın, Manisa, Denizli vb.) yapılan rahatsız edici aramalar.
    • Kişisel veri gizliliğine aykırı olarak numaranızın 4'ten fazla kişiye izinsiz paylaşılması.
    • İade talebinize olumlu yanıt vermemize rağmen hakaret ve tehdit içeren tepkileriniz.

Son düzenleme:
@kralkanson konuşmalarınızda @SitiGO 'yu birisi önerdi demiştiniz. Bu hangi forumda gerçekleşti ve öneren kişi kim?

@SitiGO verdiğiniz cevapta "İade talebinize olumlu yanıt vermemize rağmen hakaret ve tehdit içeren tepkileriniz." şeklinde bir cümle geçiyor. Eğer iade yapıldıysa işlemlerin dekontlarını, yapılmadıysa bunla ilgili geçen konuşmaları özel mesajla gönderebilir misiniz?

Ahmet kostüm ekleriz herşeyi yaparız yeterki parayı atın diyen sen değilmisin yaw biraz daha konuşsan Mt2 nin asıl sahibide bende gelip senden özür diliyecegiz ağzın sadece laf yapiyor biz sana parayı attıktan sonra Mt2 benim bas yapitim kafasına girdin sen ve yalanların tiksndirici ben wareze takilmamda Mt2 ben yapmışım gibi konuşmalarından bıktım oyunların hepsi warez umrumdami hayır değil istiyenler senin sitene girip filesleri kontrol edebilirler . ama sen bana oyunu hali hazırda teslim etmişsin gibi konuşuyorsun sanki ücretide iadde etmişsin gibi konuşuyorsun sen yalancısınki bir insanda edep haya şeref olsa 1 ayda 50 kere para iade gonderiyorum demezdin bize ne bir oyun ne bir ücret ulaşmadı ben istesem konuları 1 günde kaldırırım diyordun hadi kaldir bir sürü hosting bünyemizde barınıyor dedin nerde o hostingler nerde o konularını kaldıracak yetkililer gelsinler birlikte konuşalım sen burda 20 yerde para iade dedin odemedin sen ne yüzle konuşuyorsun dolandirmadigin adam kalmamış bu gidişle insanlığını da kaybedeceksin bana özelden yazıp dirdir etme hakkın varsa git savun biz gerekeni yapıyoruz yapacağız da sende yap hakki olan haktan cekinmez

Screenshot_2025-11-14-22-32-04-708_com.whatsapp.webp

@SitiGO adlı kullanıcı farklı mağduriyet yaşatmış üyeyle eşleşmesi sonucunda bu hesabında forumumuzdan kalıcı olarak banlanması uygun görülmüştür. Daha öncesinde yaşatılan mağduriyetler göz önünde bulundurulması sonucunda kararımız bu yöndedir.

@kralkanson bu aşamada bizlerin yapabileceği bir şey bulunmadığından dolayı hakkınızı yasal yollardan arayabilirsiniz.

Bu durumdan dolayı konu kilitlenmiştir.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri