ADALET ADLI KISIDEN SIKAYETCIYIM

• Konuyu açan Konuyu açan KURALS1Z
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 109

KURALS1Z

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
hüseyin adlı arkadaşla bundan 2 hafta önce piyasada dolaşan 1 120 filesin sorunsuz hali varmı demiştim bize ait demişti birebir aynı dosyalar arkadaş dokunulmamış hali demişti 1 haftadır yazıyorum arkadaşa sistemin sql dosyaları eksik zindan sistemi sorunlu kaç defa dile getirdim bunları ekti 2 haftadır yazıyorum cevap yok arkadaş bakmamaya inat etmiş forumlarda geziyor ben parasındada degilim insanın zoruna gidiyor böyle birşey beklemediği kişiden ödeme dekontunuda atardım buraya özel bilgiler olduğu için paylaşmama kararı aldım yaptığı çok yanlış

NOT IADE VEYA DESTEK SAGLAMAMISTIR ESKI KONUDAN ITIBAREN.

Önceki konuda "çözüm sunuldu kapatılabilir" ibaresi ile konunun çözüme kavuştuğunu teyit ediyorsunuz.
Fakat daha sonra bunun aksini belirterek devam ettirmenin gerekçesini anlamak güç. Eğer sorun çözülmediyse neden önceki konuda bunun aksini teyit ettiniz ve neden yaklaşık 2 ay sonra bunun tekrar aksini iddia eden beyanlarda bulunuyorsunuz?

Ayrıca ufak bir not daha ekliyorum önceki konuda yaptığınız yorumların bazılarını silmişsiniz. Eski konuyu dışarıdan birisi okudunda saçma sapan bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu forumda hakkınızı arayabilirsiniz, şikayet konuları açabilirsiniz ancak tutarlı olmanız gerekiyor. Eğer yasal süreç sonunda haklı bulunursanız lütfen bize üyeyi raporlayın bizde şikayetçi olduğunuz üye için gerekli adımları atarız.
Silermisiniz bu konuyu hakkimi yasal yolardan aricagim.

Geri