Soru Royale2 online apk dosyasından unity için asset dosyaları alınabilir mi?

• Konuyu açan Konuyu açan asilords
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 297
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.
Eğer dosyalar standart Unity AssetBundle olarak duruyorsa çıkarabilirsin. AssetBundle şifreleme veya özel şifreleme kullanmışsa çıkaramazsın diye biliyorum

Asset dönüşümü yapilirda kodlar çıkmaz sorun kod birde kendi asset pipeline kurman daha mantıklı eğer yeni şifreleme getirdilerlesede eskiden açılıyordu apk si eski sürümleri bulup deneyin.
Animasyon ve modeller için açık kaynak dönüştürücüler var ama efekt export yapısını kendiniz kurmalısınız. Onu açık kaynak paylaşan yok.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Asset dönüşümü yapilirda kodlar çıkmaz sorun kod birde kendi asset pipeline kurman daha mantıklı eğer yeni şifreleme getirdilerlesede eskiden açılıyordu apk si eski sürümleri bulup deneyin.
Animasyon ve modeller için açık kaynak dönüştürücüler var ama efekt export yapısını kendiniz kurmalısınız. Onu açık kaynak paylaşan yok.
Modelleri ve animasyonlar değil de başka neleri alıp kullanabilirim işime yarar çok bilgim yok unity hakkında?

herşeyi alabilirsin uiler dahil sadece unitynin sistemine göre düzenlemelisi
Ekran görüntüsü 2026-06-02 103139.webp
n 1e1 herşey çevrilebiliyor satın alma kendin yap öğren sistemi.

Mse den unity particial sisteme uyarladım 2-3 yıl önce royalin apksinin içine bakmıştım model animasyonlar vardı ama efektleri tam hatırlamıyorum.

Kodlar hariç tüm asset dosyalarını alabilirsiniz. Efektleri de kod yapılarıyla kullanmışlar o yüzden efektleri doğrdan alamazsınız ama unity de kullanabilmek için tüm dönüştürülmüş dosyaları alıp kullanabilirsiniz. Yine de kod kısmını baştan yazmanız gerekir ve kodlar olmadan da ordaki assetler işe yaramaz.

Geri