- Ticaret Puanı
- 1
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.böyle bir hizmet veriyor arkadaş onun ürünü gibi burada paylaşmak sakıncalı değil mi bunu ?
burada paylaşılanda var mı gameforgeta ?Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.böyle bir hizmet veriyor arkadaş onun ürünü gibi, burada paylaştığın şeyler sakıncalı değil mi?
asıl kaynak kodu onların ya?burada paylaşılanda var mı gameforgeta ?
asıl kaynak kodu onların ya?
bilmem raporla öğreno konuda haklısınız benim konularım sadece başkasının yaptığı işe benzetilse bile kapatılıyorda 1 gün bile beklenmeden sadece benim için mi geçerli kurallar onu merak ediyorum
Sizin açtığınız konu başka birinin yaptığı işe benziyor diye değil de konuda belirtilen iddialara karşı herhangi bir özgünlük belirtmediğiniz konusunda kapandı diye biliyorum.o konuda haklısınız benim konularım sadece başkasının yaptığı işe benzetilse bile kapatılıyorda 1 gün bile beklenmeden sadece benim için mi geçerli kurallar onu merak ediyorum
WS düello sisteminde oyuncu izleme penceresi benzediğini söylediler değiştireceğim madem benzetiyorsunuz dedim adminler dinlemeden kapattı bu konuda benzerlik değil birebir aynısı söz konusu bu konunun kapatılması gerekmiyor mu yaniSizin açtığınız konu başka birinin yaptığı işe benziyor diye değil de konuda belirtilen iddialara karşı herhangi bir özgünlük belirtmediğiniz konusunda kapandı diye biliyorum.
Bkz:
4 gündür cevap alamıyorum alakasız konularımın açılması içinbilmem raporla öğren
hayat zor diyecek bir şey yok4 gündür cevap alamıyorum alakasız konularımın açılması için
amacım kurallar sadece bana mı çalışıyor onu öğrenmek ya boşuna vakit kaybetmeyelim eğer öyleyse forumdahayat zor diyecek bir şey yok
satış konusu farklı paylaşım konusu farklı bu konuda bir şey satılmıyor kiamacım kurallar sadece bana mı çalışıyor onu öğrenmek ya boşuna vakit kaybetmeyelim eğer öyleyse forumda